Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cosmin Contra ii incurajeaza pe tricolorii mici: Va fi un turneu cu rezultate neasteptate

Online Sport Online Sport,
Cosmin Contra ii incurajeaza pe tricolorii mici: Va fi un turneu cu rezultate neasteptate

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei i-a vizitat pe jucatorii nationalei de tineret inaintea debutului la Campionatului European din Italia si San Marino. continuă pe Online Sport

Cosmin Contra, inaintea debutului Romaniei la CE Under 21: Sunt foarte increzator in toti componentii lotului. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei

Cosmin Contra, selectionerul echipei de seniori a Romaniei, se afla in Italia, alaturi de nationala Under 21 care va debuta marti la Campionatul European. El a declarat ca are incredere in toti componentii lotului pe care il are la dispozitie Mirel Radoi, adaugand ca formeaza un grup unit si foarte motivat. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei, a precizat Contra.

Selectionerul Cosmin Contra, mesaj de incurajare pentru nationala Under 21: E un grup unit si foarte motivat!

Antrenorul primei reprezentative, Cosmin Contra, aflat in cantonamentul Romaniei U21 pentru Euro, a declarat, luni, ca este increzator in toti componentii lotului de tineret.

Prima sageata spre tricolorii mici, inainte de startul EURO 2019: Sunt sigur ca romanii nu sunt fericiti sa dea ochii cu noi Le raspundem pe teren? (VIDEO)

Reprezentantiva de tineret a Romaniei isi incepe aventura de la EURO 2019 cu partida impotriva selectionatei similare din Croatia, care va avea loc marti, 18 iunie, ora 19:30, in San Marino. Tricolorii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )