Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cosmin Contra, naintea partidei cu Muntenegru din Liga Natiunilor: Veti vedea o echipa care ataca

Hotnews Hotnews,
 Cosmin Contra, naintea partidei cu Muntenegru din Liga Natiunilor: Veti vedea o echipa care ataca

Selectionerul Cosmin Contra spune ca meciul cu Muntenegru, din debutul Ligii Natiunilor, este foarte important pentru parcursul echipei nationale in aceasta competitie si promite un joc in care Romania va ataca si va incerca sa inscrie, conform News. ro. continuă pe Hotnews

Nationala Moldovei de fotbal a inceput pregatirile pentru meciurile din Liga Natiunilor

Selectionata de fotbal Moldovei a inceput pregatirile catre meciurile cu Luxemburg 8 septembrie) si Belarus 11 septembrie) din Liga Natiunilor, transmite IPN.

VIDEO Cosmin Contra, luat la intrebari de fani: ce a declarat selectionerul inaintea confruntarilor din Liga Natiunilor

Contra a dezvaluit ce a facut cu primii bani castigati din fotbal, ce jucator din actuala nationala i se aseamana ca stil sau care este cel bun jucator alaturi de care a jucat si pe care l-a antrenat.

Contra inaintea debutului in Liga Natiunilor: Suntem increzatori

Daca in ultimele doua campanii de calificare Romania si-a facut un obicei din a marca putine goluri, noul selectioner Cosmin Contra promite ca in mandatul sau prima reprezentativa va pune un accent mai mare pe ofensiva.

VIDEO De la Razgrad la Praga, de la Craiova la Bucuresti! Tricolorii cer sprijinul fanilor inaintea debutului in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei va debuta vineri in Liga Natiunilor, urmand sa joace pe tern propriu contra nationalei Muntenegrului.

Programul meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

Rezultatele meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, a debutat joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

Germania - Franta, primul derby in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu un mare derby al fotbalului european si mondial.

Sa vina banii! Cat incaseaza FRF din participarea Romaniei in Liga Natiunilor

Noua competitie Liga Natiunilor nu are doar o miza sportiva importanta, calificarea la EURO 2020, ci prezinta si un interes din punct de vedere financiar pentru participante.

Programul etapei a 8-a din Liga 1 Betano. Cand se joaca CFR Cluj - FCSB

Liga Profesionista de Fotbal a dat publicitatii programul etapei a 8-a din Liga 1 Betano, runda care programeaza derby-ul primelor doua clasate, FCSB si CFR Cluj. Partida se va juca in Gruia, acolo unde sezonul trecut s-au inregistrat doua de 1-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )