Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmin Contra, noul antrenor al echipei nationale a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cosmin Contra, noul antrenor al echipei nationale a Romaniei

Cosmin Contra este, de duminica, noul antrenor al echipei nationale de fotbal, a anuntat Federatia Romana de Fotbal FRF). continuă pe România Liberă

Cosmin Contra, noul antrenor al echipei nationale a Romaniei. Primele declaratii ale noului selectioner: E un vis implinit!

Cosmin Contra este, de duminica, noul antrenor al echipei nationale de fotbal, a anuntat Federatia Romana de Fotbal FRF).

Cosmin Contra, noul selectioner al Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a ajuns la o intelegere de principiu cu Cosmin Contra in privinta preluarii postului de selectioner al nationalei Romaniei, anunta site-ul.

Contra, noul selectioner al nationalei Romaniei

Conducerea FRF si antrenorul Cosmin Contra au ajuns la un acord de principiu in ceea ce priveste instalarea tehnicianului de la Dinamo in postul de selectioner al Romaniei.

Povestea lui Cosmin Contra, favorit sa fie selectionerul Romaniei. De la Laura Andresan, la pasiunea pentru golf (FOTO)

Cosmin Contra nu are prea mare experienta in antrenorat si nici tactica multa nu stie. insa are un trecut profesional de succes si interesant, relateaza libertatea. ro. Daca va fi solutia.

Cosmin Contra, cale libera spre echipa nationala: Cu cine vrea sa il inlocuiasca Dinamo

Numirea oficiala a lui Cosmin Contra ca antrenor al echipei nationale de fotbal pare sa fie doar o chestiune de ore. Joi, FRF a anuntat oficial incheierea raporturilor contractuale cu Christoph Daum, iar.

Christoph Daum isi intrerupe mandatul de antrenor al echipei nationale a Romaniei

Germanul Christoph Daum isi intrerupe mandatul de selectioner al echipei nationale a Romaniei, a anuntat joi site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Cosmin Contra este noul selectioner al Romaniei

Cosmin Contra este noul selectioneral nationalei de fotbal a Romanei. Federatia Romana de Fotbal a ajuns la o intelegere de principiu cu Contra in privinta preluarii postului de.

FRF: Intelegere de principiu cu Cosmin Contra - Gurita va fi noul selectioner al Romaniei

Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat, duminica, o intelegere de principiu cu Cosmin Contra, fostul international roman urmand sa fie noul selectioner al primei reprezentative de fotbal a Romaniei. Se actualizeaza.

Cosmin Contra a recunoscut totul. Ce spune despre preluarea Nationalei

Tehnicianul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a avut un prim contact cu oficialii Federatiei Romane de Fotbal carora le-a transmis ca este.

Cosmin Contra: Am avut un prim contact cu FRF, sunt dispus sa antrenez nationala Romaniei

Cosmin Contra a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a avut un prim contact cu Federatia Romana de Fotbal pentru postul de selectioner. Tehnicianul celor de la Dinamo a precizat ca este dispus sa antreneze echipa nationala de fotbal a Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )