Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cosmin Contra ii raspunde lui Gigi Becali: A aratat ce bun antrenor este. Ii cedez locul la nationala

Online Sport Online Sport,
Cosmin Contra ii raspunde lui Gigi Becali: A aratat ce bun antrenor este. Ii cedez locul la nationala

Selectionerul Cosmin Contra i-a dat replica lui Gigi Becali dupa atacul patronului de la FCSB pe tema neconvocarii vreunui jucator din tabara ros-albastrilor pentru dubla cu Spania si Malta din Preliminariile EURO 2020. continuă pe Online Sport

Cosmin Contra il face praf pe Gigi Becali. Cum il ironizeaza selectionerul pe patronul FCSB

Cosmin Contra i-a raspuns dur lui Gigi Becali, dupa ce latifundiarul din Pipera i-a reprosat ca nu a convocat la echipa nationala niciun jucator de la FCSB pentru meciurile pe care reprezentativa Romaniei le va disputa in compania Spaniei si a Maltei. Selectionerul i-a reamintit lui Becali ca echipa lui se afla in subsolul clasamentului .

Gigi Becali il ataca dur pe selectionerul Cosmin Contra: Nu ti-e rusine! Batjocoresti viitorul nationalei

Neconvocarea vreunui jucator de la FCSB la echipa nationala pentru dubla cu Spania si Malta din preliminariile EURO 2020 nu a ramas fara ecou din partea lui Gigi Becali.

Gigi Becali loveste in jucatori dupa eliminarea din Europa League

Dupa eliminarea echipei FCSB din Europa League la capatul unui meci dezamagitor de slab contra celor de la Vitoria Guimaraes, Gigi Becali.

Cosmin Contra a anuntat lotul Romaniei pentru dubla cu Spania si Malta. Nu a convocat niciun jucator de la FCSB

Cosmin Contra a anuntat lotul Romaniei pentru dubla cu Spania si Malta. Selectionerul nu a convocat niciun jucator de la FCSB, care a ratat calificarea in grupele Europa League, dar a luat in lot 3 fotbalisti de la CFR Cluj, echipa care va juca in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Lotul Romaniei .

Gigi Becali, umilit de fanii lui Guimaraes: Taie-ti capul, idiotule! Reactia patronului FCSB

Fanii lui Guimaraes nu l-au uitat pe Gigi Becali la meciul cu FCSB din play-off-ul Europa League, castigat de Vitoria Guimaraes cu 1-0. Dupa ce Tapsoba a marcat golul calificarii in grupe, suporterii au afisat un banner pe care scria Taie-ti capul, idiotule! A fost o reactie la declaratia lui Becali de dinainte de meci, .

Cosmin Contra: Mi-ar placea sa am 3-0, sa nu revin tot timpul pe tabela

Cosmin Contra a sustinut luni o conferinta de presa, iar una dintre dorintele selectionerului este aceea ca prima reprezentativa sa isi castige mai usor meciurile, fara atata suferinta. Pentru Romania urmeaza dubla din preliminariile Euro 2020 cu Spania 5 septembrie) si Malta 8 septembrie).

Cosmin Contra: Normal ca Spania este o echipa de speriat! Selectionerul a explicat misterul neconvocarii lui Tucudean

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Cosmin Contra,a condus duminica primul antrenament dinaintea confruntari cu Spania, din preliminariile Euro-2020.

Cosmin Contra: Spania este o echipa de speriat

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat ca selectionata Spaniei es.

Cosmin Contra a anuntat lotul final pentru meciurile cu Spania si Malta. Niciun jucator de la FCSB pe lista!

Asa cum era de asteptat, selectionerul Cosmin Contra n-a convocat niciun jucator de la FCSB pentru dubla cu Spania si Malta. Acesta continua in schimb sa-l cheme la prima reprezentativa pe Ghoerghe Grozav, un pariu pe care mizeaza la nesfarsit in pofida tuturor evidentelor.

Lista celor 24 de jucatori convocati de Cosmin Contra pentru dubla cu Spania si Malta - Niciun fotbalist de la FCSB

Cosmin Contra a anuntat, vineri, lista celor 24 de jucatori cu care va aborda dubla cu Spania si Malta din preliminariile pentru Euro 2020. Selectionerul nu a convocat vreun fotbalist de la FCSB, formatie care tocmai a fost eliminata din Europa League si care se afla pe ultimul loc in ierarhia Ligii 1 la fotbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )