Libnet.ro
UNICEF

12:15

Costa Rica a invins Grecia si s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale

România Liberă România Liberă,
Costa Rica a invins Grecia si s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale

Reprezentativa statului Costa Rica s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, duminica, la Recife, cu scorul de 6-4, in urma loviturilor de departajare, selectionata Greciei, in optimile competitiei. continuă pe România Liberă

Costa Rica elimina Grecia si merge in sferturile Cupei Mondiale

Costa Rica, echipa care a trimis acasa Italia si Anglia, a eliminat-o duminica noapte pe Grecia cu scorul de 6-4 la penaltyuri. Costaricanii au condus cu 1-0, insa li s-a refuzat apoi un penalty care i-ar fi deprins decisiv. In schimb, s-au trezit in inferiorirate numerica, dar elenii au egalat in minutul 90+1 si au trimis partida in prelungiri. Cei din Costa Rica au rezistat eroic si in prelungiri, pentru ca la penaltyuri sa transforme toate loviturile de la punctul cu var, Grecia fiind ingropata de ratarea lui Gekas. Mitroglou, omul care a marcat Romaniei 3 goluri in baraj, a ratat in minutul 120 golul de 2-1 pentru Grecia, singur cu portarul.

CM Fotbal Costa Rica a invins Grecia la penalty-uri si se califica in sferturi pentru prima data in istorie

Costa Rica s-a calificat pentru prima data in istorie in sferturile Campionatului Mondial de Fotbal dupa o victorie dramatica in fata Greciei, scor 5-3 la penalty-uri. Scorul dupa primele 120 de minute de joc a fost 1-1. Costa Rica va intalni Olanda in sferturile de finala ale competitiei.

Costa Rica a invins Grecia la penaltyuri si s-a calificat pentru prima oara in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Costa Rica s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Grecia cu 5-3, in urma loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 1-1, grecii.

Costa Rica a invins Grecia, scor 6-4, la lovituri de departajare si s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale

Reprezentativa statului Costa Rica s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, duminica, la Recife, cu scorul de 6-4, in urma loviturilor de departajare, .

Olanda invinge Mexic, scor 2-1, in optimile Cupei Mondiale 2014: Batavii vor juca in sferturi cu invingatoarea dintre Costa Rica si Grecia

Olanda a reusit o victorie spectaculoasa, duminica seara, in optimile Cupei Mondiale 2014, invingand selectionata Mexicului cu scorul de 2-1. Pentru Olanda au marcat Sneijder 88 si Huntelaar 90+4 penalti),.

VIDEO Costa Rica - Grecia 1-1 (5-3 dp)/ In premiera in sferturile CM

Costa Rica s-a calificat in premiera in sferturile Campionatului Mondial de Fotbal, dupa ce a trecut la loteria penaltiurilor de Grecia. Dupa 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1.

Cupa Mondiala: Olanda - Costa Rica, al doilea sfert de finala

Olanda si Costa Rica s-au calificat in cel de-al doilea sfert de finala a Cupei Mondiale, dupa ce batavii au trecut de Mexic, iar americanii de Grecia. Sfertul de finala Olanda - Costa Rica se va disputa pe 5 iulie, de la ora 23.

Avancronica Grecia-Costa Rica (LIVE, 23:00)

Grecia si Costa Rica se intalnesc pe Arena Pernambuco din Recife in, poate, cea mai putin anticipata optime de finala la Cupa Mondiala din Brazilia.

MINUT cu MINUT CUPA MONDIALA 2014 Olanda-Mexic 2-1 si Costa Rica-Grecia 6-4 (dp)

Duminica seara am aflatnumele altor doua sfertfinaliste ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupaOlanda-Mexic 2-1si Costa Rica-Grecia 6-4 dp),transmise in direct, LIVE TEXT, pe onlinesport. ro. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Costa Rica-Grecia 1-0, Ruiz deschide scorul, penalty contra elenilor neacordat la un hent clar

Duminica seara vom afla numele altor doua sfertfinaliste ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupaOlanda-Mexic 2-1si Costa Rica-Grecia 23:00), transmise in direct, LIVE TEXT, pe onlinesport. ro. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )