Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ct au costat schimbarile climatice anul trecut? O lectie pentru viitorul planetei

Hotnews Hotnews,
 Ct au costat schimbarile climatice anul trecut? O lectie pentru viitorul planetei

A devenit a doua natura pentru mass media si unii oameni sa lege evenimentele meteo de schimbarile climatice. Mai precis, uragane, taifunuri, inundatii, secete, ori focuri de padure ar fi provocate in prezent de incalzirea globala antropogena. Nu este de mirare, asadar, ca un raport publicat in ultima saptamana a anului trecut si care a sugerat un raspuns la intrebarea Cat au costat schimbarile climatice in 2018? $85 miliarde, a facut multe valuri mediatice. continuă pe Hotnews

Veniturile din servicii ale Vodafone Romnia au scazut cu 0,5% pna la 719 milioane de euro anul trecut

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au scazut cu 0,8% pana la 180,2 milioane euro in ultimul trimestru al anului trecut, ca efect al scaderii tarifelor de interconectare de la la 0,96 eurocenti/minut, la 0,84 eurocenti/minut pentru apelurile de voce mobila, a anuntat al doilea mare operator local de comunicatii mobile. Datele grupului britanic arata ca anul trecut aceste venituri au fost de 719 milioane euro, in scadere cu 0,5% fata de 2017. Numarul de utilizatori a ramas constant la peste 9,9 milioane de utilizatori.

DANIEL MISCHIE, CEO GRUP CITY GRILL: Deficitul de forta de munca in HoReCa s-a adancit anul trecut

Cifra de afaceri a Grupului City Grill s-a majorat la 37,7 milioane de euro, anul trecut, inregistrand o crestere de 4 milioane de euro 11%), fata de anul precedent, arata cifrele trimise de catre companie. Potrivit City Grill, 40% din cifra de afaceri provine de la clientii fideli ai restaurantelor din Grup si are ca motor cresterea si fidelizarea clientilor, dar si investitiile realizate pe parcursul anului in restaurantele grupului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )