Libnet.ro
UNICEF

01:05

Costel Alexe sustine ca a castigat cursa pentru Consiliul Judetean Iasi, iar Mihai Chirica si-a asigurat inca un mandat la Primaria Iasi

B1 B1,
Costel Alexe sustine ca a castigat cursa pentru Consiliul Judetean Iasi, iar Mihai Chirica si-a asigurat inca un mandat la Primaria Iasi

Costel Alexe, candidatul PNL la Consiliul Judetean Iasi, a anuntat petrecere pentru luni seara, fiind convins de victoria liberalilor in alegerile din oras. Candidatul PNL la Primaria Iasi, Mihai Chirica, ar fi. continuă pe B1

Alegeri locale pentru Consiliul Judetean Cluj 2020. Cine sunt candidatii

PNL a recurtat, in ultimele luni, circa jumatate din cei 33 de primari care au castigat in 2016 mandate pe listele PSD. in conditiile mobilizarii pe care o vor face acestia si a faptului ca opozitia nu a venit cu un contracandidat cu anvergura, PNL este favorit in alegerile pentru Consiliul Judetean.

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

ALEGERI LOCALE 2020 |Incidente la vot: Buletine de vot pentru Consiliul Judetean Botosani, decupate gresit la tipografie

Peste 19 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne, pentru a-si alege administratiile locale si judetene pentru urmatorii patru ani. inca de la primele ore ale dimineatii s-au semnalat si primele.

Alegeri locale 2020. Cine ne cere votul pentru Consiliul Judetean Dambovita

PSD Dambovita incearca sa obtina al treilea mandat consecutiv la Consiliul Judetean, la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. Principalul partid din Dambovita se bazeaza pe aportul semnificativ al celor 68 de primari, in conditiile in care judetul are 89 de localitati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Alegeri locale 2020. Cine se lupta pentru Consiliul Judetean Olt

Opt candidati au fost aruncati in lupta pentru sefia Consiliului Judetean Olt, sprijiniti de opt formatiuni politice. Doua femei vor cea mai importanta functie de la nivelul judetului.

Locale 2020: Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Arges

Duminica, argesenii isi vor alege nu doar primarii si consilierii locali, ci si viitorul presedinte al Consiliului Judetean, precum si consilierii judeteni.

Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte si de consilieri la Consiliul Judetean Iasi

Lupta politica pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi se va da in trei: cei cu sanse de castig sunt Costel Alexe PNL), Maricel Popa PSD) si Marius Bodea USR-PLUS).

Costel Alexe, ministrul Mediului: Chiar daca suntem in vreme de pandemie, ii indemn pe toti romanii sa iasa la vot. Cred ca astazi avem o sansa istorica (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, lider al PNL Iasi si candidat la presedintia Consiliului Judetean s-a prezentat duminica dimineatalasectia de vot de la Colegiul National Costache Negruzzi di.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte si de consilier la Consiliul Judetean Prahova

Cinci prahoveni s-au inscris in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova. Pe lista il regasim pe actualul presedinte al CJ Prahova, dar si pe liderii filialelor judetene ale principalelor formatiuni politice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )