Libnet.ro
UNICEF

16:15

Costin Marculescu a murit in urma unui infarct. Ce afectiuni avea actorul

Adevărul Adevărul,
Costin Marculescu a murit in urma unui infarct. Ce afectiuni avea actorul

Actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct, arata certificatul medical constatator al decesului. in document, medicii legisti au stabilit ca decesul a survenit in urma unei insuficiente cardio-respiratorii acute. Ca afectiuni, artistul suferea de miocardofibroza si ateroscleroza aorto-coronariana, potrivit documentului. continuă pe Adevărul

Surse INML: Costin Marculescu a murit in urma unui infarct

Surse INML au declarat pentru ca actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct.

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

Autopsia lui Costin Marculescu. Cauza decesului: Actorul ar fi facut infarct in urma cu doua-patru zile

Actorul Costin Marculescu a fost gasit decedat in apartamentul sau de catre politisti, dupa ce vecinii au anuntat autoritatile. Locatarii blocului nu il mai vazusera pe actor de cateva zile, iar cainele s.

Tragedia cumplita care i-a marcat viata lui Costin Marculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur in casa

Plin de viata, inconjurat de prieteni, mereu vesel si pus pe glume, Costin Marculescu, s-a stins in singuratate. La fel ca regretata jurnalista Cristina Topescu, actorul din Liceenii a fost gasit mort in casa. Avea un catel pe care care il iubea nespus si despre care spunea ca este puiul sau frumos si cuminte.

Umilinta totala pentru Costin Marculescu. De ce suferea, de fapt, de depresie

Ies la iveala detalii dureroase legate de viatalui Costin Marculescu. Regretatul actor a murit acum cateva zile, potrivit anchetatorilor, dar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi, cand pompierii i-au spart usa pentru a patrunde in locuinta, in urma apelului vecinilor la 112. De ce suferea de depresie si care a fost evenimentul .

Presupusa cauza a mortii lui Costin Marculescu: Medicii i-au zis sa ia toata viata tratament

Costin Marculescu a murit la varsta de doar 50 de ani. Cauza decesuluipoate interpretata in urma declaratiilor persoanelor apropiate. Cunoscutul actor si cantaret a fost gasit decedat in.

Fosta iubita a lui Costin Marculescu rupe tacerea. Ce probleme de sanatate avea

In noaptea de miercuri spre joi, Costin Marculescu a fost gasit mort in cada. Fosta lui iubita, Cristina, rupe tacerea. De ce boala suferea regretatul actor si cat de des apela 112 din aceasta cauza, in continuare. Cristina rupe tacerea. Marturii Fosta partenera de viata a lui Costin Marculescu dezvaluie misterul legat de moartea subita .

Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu. Ipoteza lansata de Mara Banica

Aseara, in jurul orei 22:00, Costin Marculescu a fost gasit in cada, decedat, in stare avansata de putrefactie, pana la aceasta ora, nu se stie daca artistul a murit de moarte natural sau daca s-a sinucis. Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu Conform informatiilor corpul acestuia se afla la INML, deocamdata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )