Libnet.ro
UNICEF

00:07

Costoiu: aproape trei miliarde de euro, dirijati catre mediul universitar si cercetare in perioada urmatoare

Adevărul Adevărul,
Costoiu: aproape trei miliarde de euro, dirijati catre mediul universitar si cercetare in perioada urmatoare

Ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, afirma ca aproape trei miliarde de euro, alocati pe Programele Operationale Sectoriale Cresterea Competitivitatii Economice si Dezvoltarea Resurselor Umane, vor fi dirijati in perioada urmatoare catre universitati si cercetare. continuă pe Adevărul

Bancile vieneze sunt in prima linie a conflictului dintre Rusia si Vest, cu de 38 miliarde euro in joc

Cu o expunere de 38 miliarde euro pe Rusia, casele de private banking si agentii imobiliari de la Viena se regasesc in prima linie a disputei tot mai tensionate dintre Rusia si Vest privind viitorul Ucrainei, resimtind deja impactul sanctiunilor dispuse de Washington si Bruxelles impotriva Moscovei, scrie Mediafax. In perioada de apogeu a Razboiului Rece, pozitia neutra a Austriei a dat mana libera bancherilor sa joace de ambele parti ale Cortinei de Fier, Viena devenind astfel un centru pentru comertul pe axa Est-Vest, dar si o zona de interes pentru intrigi politice si o tinta pentru serviciile de spionaj.

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )