Libnet.ro
UNICEF

12:00

Costul fortei de munca de munca a crescut in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Costul fortei de munca de munca a crescut in Romania

In trimestrul al doilea din 2018, costul orar al fortei de munca in forma ajustata dupa numarul zilelor lucratoare) a inregistrat o rata de crestere de 9,36% fata de trimestrul precedent si de 15,60% fata de acelasi trimestru al anului 2017, arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Costul cu forta de munca a crescut in Romania, in al doilea trimestru, cu 15,6%

Costul orar cu forta de munca, un indicator al poverii salariale pentru angajatori, a crescut in al doilea trimestru al acestui an cu 15,6%, forma ajustata dupa numarul zilelor lucratoare, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cele mai mari cresteri fiind inregistrate in sanatate si asistenta sociala, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

INS: n trimestrul II 2018, costul fortei de munca a crescut cu peste 15% fata de acelasi interval din 2017

In trimestrul II 2018 costul orar al fortei de munca in forma ajustata dupa numarul zilelor lucratoare a inregistrat o rata de crestere de 9,3% fata de trimestrul I si de 15,6% fata de acelasi trimestru al anului anterior, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS), citate de Mediafax. Fata de trimestrul I 2018, costul orar al fortei de munca a crescut in toate activitatile economice. Cele mai semnificative cresteri s-au inregistrat in industria extractiva 20,47%), in productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat 19,63%) si in intermedieri financiare si asigurari 19,09%), mai arata datele INS.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )