Libnet.ro
UNICEF

01:05

Costuri ridicate pentru reabilitarea Parcului Central din Cluj, dupa Untold

România Liberă România Liberă,
Costuri ridicate pentru reabilitarea Parcului Central din Cluj, dupa Untold

Organizatorii Untold au anuntat ca vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfasurat o parte din festival, acestea ridicandu-se la aproape 300. 000 de lei. continuă pe România Liberă

Clujul dupa UNTOLD: Reabilitarea Parcului Central costa 300.000 de lei! Cine PLATESTE

Organizatorii Untold au anuntat ca vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfasurat o parte din festival, acestea ridicandu-se la aproape 300. 000 de.

Prapad in Parcul Central din Cluj, dupa festivalul Untold. Reparatiile se ridica la 300.000 de lei

Organizatorii Untold au anuntat ca vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfasurat o parte din festival, acestea ridicandu-se la aproape 300. 000 de lei.

Piata imobiliara din Cluj a gasit un nou debuseu pentru proiecte rezidentiale: cartierul Borhanci

Dupa ce ani in sir s-au permis, cu lejeritate, constructii intr-o zona in care apartamentele au luat-o inainte utilitatilor si a infrastructurii Buna Ziua, botezata de unii arhitecti Pipera Clujului), acum primaria anunta ca s-au stopat temporar investitiile aici din cauza pericolului de a se bloca traficul si, intre timp, se pregatesc solutii.

Trump ii mutumeste lui Putin pentru expulzarea diplomatilor SUA din Rusia. De ce este satisfacut liderul american

Presedintele Donald Trump i-a multumit, ironic, presedintelui Vladimir Putin pentru ca a ordonat reducerea drastica a personalului diplomatic american din Rusia, informeaza, vineri, presa internationala.

Dragos Patraru, lovitura dura pentru Digi 24. Dezvaluiri din culisele televiziunii de stiri

Fostul realizator de la Digi 24 Dragos Patraru dezvaluie, intr-un interviu pentru paginademedia. ro, motivele despartirii de televiziune de stiri. Patraru il ironizeaza din nou pe seful editorial al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )