Libnet.ro
UNICEF

09:00

Costurile de implementare a noii legi - de 3 ori mai mari decat cele estimate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Costurile de implementare a noii legi - de 3 ori mai mari decat cele estimate

Costurile de implementare a noii legislatii din domeniu au fost de trei ori mai mari decat cele estimate initial, ca urmare a transpunerii tardive a Directivei Europene pe tutun, dupa cum ne-a spus Gemma Webb, General Manager in cadrul British American Tobacco BAT) Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscopul zilei - 9 mai. Vei avea cheltuieli mai mari decat preconizai

Berbec Nici in cazul tau lucrurile nu se vor intampla conform planificarilor si asteptarilor tale. Totul va lua o intorsatura neasteptata. Taur Va trebui sa suporti niste.

TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut anul acesta in primul trimestru cu 30% si a condus la cateva schimbari in clasamentul celor mai mari 10 aeroporturi.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Protest la PSD: Comandantii de unitati si mari unitati au trepte de salarizare mai mici decat clovnii si alti artisti de circ

Un comando in rezerva a protestat miercuri, 10 mai, in fata sediului central al PSD, din Bucuresti. Cdor. r) Nicolae Vladutoiu din Constanta a ales sa-si exprime astfel nemultumirea fata de politica de salarizare a militarilor.

Apple cumpara obligatiuni corporative mai mult decat unele dintre cele mai mari fonduri de investitii

Apple a investit 148 de miliarde de dolari, din rezervele de numerar record de 257 de miliarde de dolari, in obligatiuni corporative, potrivit datelor publicate de companie, suma cu care ar fi putut cumpara integral activele celui mai mare fond de investitii in instrumente cu venituri fixe, Vanguard Total Bond Market Index Fund, care se ridica la 145 de miliarde de dolari, transmite Bloomberg, potrivit News. ro.

O noua tehnologie va ajuta Facebook sa-ti traduca postarile de noua ori mai repede

Facebook vrea sa-si imbunatateasca sistemele de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii. Sistemele de inteligenta artificiala se imbunatateste pe zi ce trece, iar acestea incep sa devina din ce in ce mai folosite pentru calculatoare si smartphone-uri. Facebook n-a ratat aceasta ocazie si a folosit inteligenta artificiala, dar si invatarea automatizata, pentru [].

Liviu Dragnea: Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in Uniunea Europeana.

Dambovita: Mii de hectare de culturi pomicole, compromise din cauza temperaturilor scazute din aprilie. Unde sunt cele mai mari probleme

Peste 5. 000 de hectare de culturi pomicole au fost distruse in proportie de 70 - 80 la suta in urma temperaturilor foarte scazute si a ninsorilor inregistrate in a treia saptamana a lunii aprilie, cei mai afectati fiind producatorii din Voinesti.

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

Romania, fruntasa la evaziune. Frauda la TVA, mai mare decat oriunde in Uniunea Europeana

Inregistrarea in scopuri de TVA are unele din cele mai dificile de indeplinit criterii, comparativ cu alte 12 state UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )