Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cosul de cumparaturi, vedeta anului 2015

Adevărul Adevărul,
Cosul de cumparaturi, vedeta anului 2015

Cosul cu rotile de la hipermarket a fost, fara indoiala, vedeta anului 2015. Nu doar pentru ca, dupa mai multe aventuri prin tot felul de modele economice cu motoare ca agricultura+constructii sau industrie+exporturi), ne-am intors la cresterea bazata pe consum. Ci si pentru ca toate oficialitatile - politicieni, economisti, bancheri si chiar inspectori sau controlori - au stat cu ochii pe el, cum se spune, ca pe butelie. continuă pe Adevărul

Premiul Minciuna Anului 2015, acordat lui Donald Trump

Declaratiile facute anul acesta de politicianul american republican, Donald Trump, aspirant la Biroul Oval de la Casa Alba, i-au adus premiul Minciuna Anului 2015, oferit in fiecare an de site-ul PolitiFact, care analizeaza cat adevar se regaseste in comentariile oamenilor politici.

Tenismenul Ovidiu Ionescu este sportivul buzoian al anului 2015

Gala Sportului Buzoian, eveniment organizat la fiecare sfarsit de an de Directia Judeteana de Tineret si Sport, impreuna cu CSM Buzau, a avut loc vineri seara. Cel mai bun sportiv buzoian in 2015 a fost desemnat jucatorul de tenis Ovidiu Ionescu. Pe locul doi s-a clasat un alt tenismen, Constantin Cioti.

Creatoarea de moda Nausica, un an de exceptie. A fost desemnata Designerul anului 2015 si Cel mai bun designer pret-a-porter

Nausica a pornit la drum in 1999, ca un atelier de creatie pentru confectii de dama. Acum, colectiile sale si-au construit o reputatie aleasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )