Libnet.ro
UNICEF

22:46

Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru montarea unui defibrilator intern

Antena3 Antena3,
Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru montarea unui defibrilator intern

Cantaretul Gabriel Cotabita, aflat in recuperare la Spitalul Elias, dupa un stop cardio-respirator, a fost dus din nou la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost initial internat, pentru montarea unui. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac (VIDEO)

Gabriel Cotabita a fost adus vineri din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac, informeaza B1 TV. Artistul va sta la Floreasca.

Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca. Ce i s-a intamplat

Gabriel Cotabita care se afla in recuperare la Spitalul Elias dupa un stop cardio-respirator a fost dus din nou la Spitalul de Urgenta Floreasca la Sectia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburari de ritm cardiac.

Gabriel Cotabita iese din spital! Iata ce se va intampla!

Gabriel Cotabita iese din spital. Medicii isi vor da acordul asupra externarii sale in zilele ce urmeaza. Iata ce se va intampla cu indragitul artist de acum inainte.

Ionut Iftimoaie, din nou tatic! Iata cum arata fetita lui!

Ionut Iftimoaie, campionul de K1, este proaspat tatic al unei fetite. Sotia lui, Maria, a nascut ieri. Iata cum arata bebelusul.

Eurotunelul care leaga Franta de Marea Britanie a fost, din nou, inchis temporar

Eurotunelul, celebra cale de comunicatii care leaga Franta de Marea Britanie prin subteran, pe sub Canalul Manecii, a fost, din nou, inchis temporar din cauza protestelor personalului unei companii de feriboturi.

Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia premierului Ponta. in Financial Times de aceasta data

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut din nou demisia premierului Ponta spunand ca este inadmisibil ca un prim-ministru sa conduca tara atat timp cat este urmarit penal si este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie.

Radiaza! Diana Dumitrescu, din nou indragostita. Vezi cum arata iubitul ei

A trecut printr-un divort si cateva relatii esuate, dar dragostea i-a batut din nou la usa Dianei Dumitrescu.

Galleria Mall, din nou in cursa pentru un contract de inchiriere a unui spatiu Judecatoriei Buzau

Dupa ce prima incercare de a-si gasi sediu nou a esuat, Judecatoria Buzau analizeaza din nou mai multe oferte ale proprietarilor de cladiri. Printre cele patru propuneri se numara din nou societatea Eurosting, proprietar al complexului Galleria Mall. La licitatia anterioara, intelegerea a picat din cauza faptului ca sediul Galeria nu intrunea toate conditiile tehnice pentru a gazdui Judecatoria.

Politia Locala loveste din nou. Doi biciclisti au fost AMENDATI pentru ca nu purtau casca

Doi biciclisti au fost amendati de politistii locali din sectorul 1 pentru ca nu purtau casca de protectie, desi acest lucru nu este sanctionat de lege, astfel ca reprezentantii Primariei Sectorului 1 isi.

Avocata lui Ponta, din nou, la DNA

Avocata premierului, Loredana Radu, a venit la DNA, pentru dosarul in care Victor Ponta este urmarit penal, acesta fiind in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )