Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Hotnews Hotnews,
 Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti. continuă pe Hotnews

Cotatia petrolului se redreseaza, astazi

Cotatia aurului negru revine pe plus in aceasta dimineata pe bursele asiatice dupa scaderea puternica de luni, pe fondul temerilor ca cererea va scadea si mai mult in timp ce oferta este tot mai mare, scrie AFP.

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )