Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cotovelea: Vrem un pret corect pentru Windows XP

România Liberă România Liberă,
Cotovelea: Vrem un pret corect pentru Windows XP

Negocierile cu Microsoft pentru prelungirea suportului tehnic al calculatoarelor statului echipate cu Wiondows XP au ajuns pe ultima suta de metri. Autoritatile urmeaza sa decida daca vor cumpara sau vor inchiria licentele dar vor un pret corect, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea. continuă pe România Liberă

Cotovelea: Negocierile cu Microsoft pentru Windows XP sunt pe ultima suta de metri. Vrem un pret corect

Autoritatile romane se afla pe ultima suta de metri a negocierilor cu Microsoft pentru continuarea suportului tehnic pentru Windows XP, la un pret corect, afirma ministrul pentru Societatea.

Malware-ul Zombie Zero reprezinta apocalipsa pentru Windows XP

Suportul pentru Windows XP a incetat in mod oficial incepand cu luna aprilie a acestui an. De atunci, Microsoft avertizeaza utilizatorii despre riscurile folosirii acestui sistem de operare. Microsoft nu mai elibereaza update-uri pentru Windows XP, nici macar pe cele de securitate, doar daca utilizatorii au achizitionat pachete de securitate de la producator. Acesta este probabil cazul doar pentru unii integratori de sisteme sau companii ce inca mai au servere si workstation-uri ce ruleaza Windows XP, insa cel mai probabil [].

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )