Libnet.ro
UNICEF

12:15

COVID - 19 Dambovita. 53 de teste au iesit negative la noua infectie

Adevărul Adevărul,
COVID - 19 Dambovita. 53 de teste au iesit negative la noua infectie

In judetul Dambovita au fost testate pentru COVID-19 53 de persoane aflate in carantina sau izolare la domiciliu, rezultatele venite pana la acest moment fiind negative, se arata intr-un comunicat al Centrului Judetean de Comunicare si Informare Publica al Judetului Dambovita. continuă pe Adevărul

COVID-19 Dambovita. Situatia cazurilor de carantina si izolare la domiciliu

In judetul Dambovita se afla in izolare la domiciliu 249 de persoane asimptomatice iar 36 de persoane se afla in carantina in spatiile identificate in acest sens.

Solidaritate pe timp de criza in lupta impotriva COVID-19. Spitalul ajutat de croitori, afaceristi, medici si voluntari

Societatea civila s-a mobilizat in judetul Botosani pentru a face fata amenintarii COVID-19. Croitorese, voluntari, medici sau ONG-isti si-au dat mana pentru a ajuta spitalele din judet confectionand masti sanitare, strangand bani pentru testere sau facand cumparaturi pentru batranii aflati in autoizolare.

Mesajul disperat al unei arhitecte intrate in contact cu un pacient aflat in stare critica din cauza COVID-19: Nu sunt teste, nu sunt echipamente

Arhitecta Elena Hison a scris un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce un coleg de-al sau, in varsta de 37 de ani, a fost diagnosticat cu COVID -19 si se afla in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Tanarul nu a calatorit in strainatate si nu stie sa fi intrat in contact cu vreun bolnav. Colegii pacientului sunt in izolare de 9 zile si n-au fost inca testati.

Coronavirus. Persoanele aflate in carantina in Olt, rezultat negativ pentru Covid-19

Numarul persoanelor carantinate in judetul Olt in contextual Covid-19 a ajuns la 66. Testele recoltate acestora sunt, toate, negative.

Masurile economice aprobate de Guvern pentru a limita efectele COVID-19: Statul va plati 75% din somajul tehnic, plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri creste cu 5 miliarde de lei

Uvernul a aprobat in ultima sedinta un set de masuri menite sa diminueze efectele negative ale epidemiei COVID-19 asupra companiilor nevoite sa-si suspende activitatea. Una dintre cele mai importante masuri este plata de la buget a somajului tehnic, in limita a 75% din salariul brut. Pentru a beneficia de aceasta plata pentru salariati, companiile afectate vor trebui sa depuna o declaratie pe proprie raspundere, o conditie fiind scaderea cifrei de afaceri cu minim 25%.

Masurile economice aprobate de Guvern pentru a limita efectele COVID-19: Statul va plati 75% din somajul tehnic, plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri creste cu 5 miliarde de lei- UPDATE

Guvernul a aprobat in ultima sedinta un set de masuri menite sa diminueze efectele negative ale epidemiei COVID-19 asupra companiilor nevoite sa-si suspende activitatea. Una dintre cele mai importante masuri este plata de la buget a somajului tehnic, in limita a 75% din salariul brut. Pentru a beneficia de aceasta plata pentru salariati, companiile afectate vor trebui sa depuna o declaratie pe proprie raspundere, o conditie fiind scaderea cifrei de afaceri cu minim 25%. UPDATE Impactul financiar estimat pentru aplicarea masurilor de urgenta stabilite de Guvern este de 2 miliarde lei.

Cu inca 427 de decese si alte peste 5.300 de cazuri noi intr-o singura zi, Italia a devenit oficial cel mai afectat stat de COVID-19 din lume

Autoritatile italiene au anuntat ca cel putin 427 de persoane s-au stins din viata in ultimele 24 de ore, in urma imbolnavirii cu COVID-19, astfel ca bilantul deceselor din Italia a ajuns la 3. 405 si l-a de.

Vesti proaste pentru fanii lui Tom Hanks. in ce stare se afla actorul, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Dupa ce a parasit spitalul australian in care a fost plasat in carantina, actorul american Tom Hanks se simte foarte rau. Anuntul a fost facut de sora acestuia, cu care actorul tine legatura in permanenta. Vesti proaste pentru admiratorii lui Tom Hanks Dupa cinci zile de spitalizare, starul american a fost externat, si, cu toate .

COVID-19 face prima victima in Republica Moldova. O femeie de 60 de ani a murit. Se intorsese recent din Italia

In Republica Moldova a fost inregistrat primul deces din cauza COVID-19, a anuntat ministrul sanatatii Viorica Dumbraveanu in cadrul unui briefing, relateaza joi Radio Chisinau.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )