Libnet.ro
UNICEF

11:15

COVID-19. 22 de paturi la sectia ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, cu 10 mai multe ca la inceputul anului

B1 B1,
COVID-19. 22 de paturi la sectia ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, cu 10 mai multe ca la inceputul anului

Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) aproape ca si-a dublat numarul de paturi pentru bolnavii cu COVID-19. Este o veste buna, in contextul in care judetul Sibiu are. continuă pe B1

Spitalul de Urgenta din Craiova trebuie sa scoata paturi din sectia ATI COVID-19. Facem masuratori

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, DSP Dolj a efectuat un control la sectia ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si a dispus distantarea paturillor: 2,5 metri intre paturi si 3,5 metri intre fiecare pat si perete. Pana acum nu ni s-a cerut asta, ni se cere acum, spun medicii.

Spitalul Judetean Sibiu creste capacitatea de tratare a pacientilor de coronavirus cu 10 paturi de ATI

Spitalul Judetean Sibiu creste capacitatea de tratare a pacientilor cu forme grave de coronavirus cu 10 paturi de ATI. Judetul Sibiu ramane cu cea mai mare incidenta din tara, 7,63, chiar daca cifrele au scazut constant in ultima saptamana, scrie News.

Spitalul judetean Deva a fost reorganizat pentru a prelua pacientii din Hunedoara si imprejurimi

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a fost reorganizat pentru a prelua pacientii din Hunedoara si imprejurimi, internati pana in prezent la spitalul municipal Hunedoara.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul in care au murit 10 pacienti

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, va construi din donatii un spital modular de Terapie Intensiva pentru pacientii COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul din seara de 14 noiembrie, in urma caruia au murit 10 pacienti, iar medicul Catalin Denciu a suferit arsuri grave. Este al doilea spital modular ATI pentru pacienti COVID construit de Daruieste Viata dupa cel din Bucuresti, din curtea spitalului Elias.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Arad: 135 de angajati infectati

La spitalul Judetean Arad este focar de coronavirus. Numarul angajatilor unitatii medicale infectati cu SARS-CoV-2 s-a dublat in ultimele 10 zile si a ajuns la 135. Focar de Covid-19 la.

DNA, dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru suma de 6 milioane lei, instalate la Spitalul judetean Sibiu

Procurorii DNA a deschis un dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru pacientii Covid internati la Spitalul judetean Sibiu. Pentru achizitionarea acestora s-a platit suma de 6 milioane de lei, a.

Masuri luate de urgenta la Spitalul Judetean: s-a suplimentat numarul de paturi pentru bolnavii COVID 19 si va fi adusa o morga mobila

Avand in vedere numarul crescut de pacienti suspecti sau infectati cu noul coronavirus, conducerea Spitalului Judetean Constanta a luat de urgenta o serie de masuri menite sa creasca numarul de paturi, dar si capacitatea de testare.

inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

Un pacient in varsta de 68 de ani, care a fost transferat in urma cu doua saptamani la Iasi, de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a murit in cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie.

Explozie de cazuri de COVID la Spitalul de Urgenta din Galati. Zeci de medici s-au infectat, trei sectii au fost inchise

Situatie critica la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, unde au fost inchise trei sectii dupa ce 27 de cadre medicale s-au infectat cu COVID-19.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Arad: 135 de angajati infectati Numarul s-a dublat in 10 zile

Numarul angajatilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad infectati cu SARS-CoV-2 s-a dublat in ultimele 10 zile si a ajuns la 135, mai mult de jumatate fiind asistenti, iar 20% sunt medici.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )