Libnet.ro
UNICEF

01:05

Covid-19: Bursele europene, contaminate de temerile legate de noua tulpina a coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Covid-19: Bursele europene, contaminate de temerile legate de noua tulpina a coronavirusului

Bursele europene au intrat pe rosu luni, din cauza temerilor legate de noua mutatie Covid-19 activa in Anglia, mult mai contagioasa decat virusul clasic, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Noua tulpina a virusului: Reuniune de urgenta a UE, convocata pentru luni, la Bruxelles

Ambasadorii tarilor membre ale Uniunii Europene vor avea luni o intalnire de criza la Bruxelles dedicata restrictiilor de calatorie cauzate de noua tulpina de coronavirus care a aparut in Regatul Unit, relateaza AFP.

INTERVIU Totul despre noua tulpina a coronavirusului: Nu stim daca noua tulpina este deja in Romania Mecanismul in care functioneaza vaccinul NU este afectat Persoanele care au trecut prin boala au un risc foarte mic de reinfectie

De ce autoritatile din Romania nu stiu si nici nu vor sti prea curand daca noua tulpina a SARS-CoV2, cu 70% mai contagioasa, a patruns deja in tara sau nu? Cat de probabila este varianta ca noua tulpina sa fie deja raspandita in toata Europa, avand in vedere ca ea a aparut in Marea Britanie inca din septembrie? De ce mecanismul in care functioneaza vaccinul nu este afectat de mutatie? Si cat de periculoasa este ea pentru persoanele care au trecut deja prin infectie si sunt, teoretic, protejate de anticorpi cateva luni dupa vindecare? Raspunsurile la cele mai importante intrebari despre noua tulpina a virusului, intr-un interviu cu Razvan Chereches, cercetator si profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, unde conduce Departamentul de sanatate publica.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Este clar ca aceasta tulpina nu a aparut ieri, ea a circulat, doar ca ieri au fost date mai multe semnale de catre autoritatile britanice despre agresivitatea cu care se raspandeste

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat,pentru Libertatea,ca noua tulpina nucauzeaza o boala mai grava, nu are mortalitate mai mare, dar.

Raed Arafat, avertisment urias cu privire la noua tulpina de Covid-19 aparuta in Marea Britanie: Am suspendat zborurile

Noua tulpina de COVID-19, aparuta in Marea Britanie, a pus pe jar autoritatile si oamenii de stiinta. Potrivit primelor informatii transmise de Guvernul britanic, in aceste momente se fac cercetari pentru a descoperi ce efecte poate produce aceasta mutatie si cat de mult poate afecta rata mortalitatii. Raed Arafat, seful DSU, trage un semnal de .

Noua tulpina a covid-19 face ravagii in Anglia. Ce patesc oamenii. Specialistii sunt in alerta

Vesti proaste de ultima ora. Marea Britanie a fost lovita de o noua tulpina a noului coronavirus, mult mai periculoasa si cu transmitere mai rapida decat virusul actual. Grupul stiintific COVID-19 cu care colaboreaza Guvernul britanic a transmis avertizari cu privire la necesitatea de urgenta a unor actiuni si masuri antiepidemice suplimentare. in ce zona .

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor: Nu excludem ca noua tulpina sa fie prezenta si in afara Marii Britanii

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) nu a exclus duminica posibilitatea ca noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 semnalata in Marea Britanie sa circule deja in afara acestei tari, in timp ce tot mai multe state membre ale UE decid suspendarea legaturilor aeriene cu teritoriul britanic, ultimele anuntate fiind Germania si Bulgaria, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Noua tulpina de coronavirus este mai contagioasa, nu insa si mai mortala, conform expertilor. Potrivit consilierului stiintific al guvernului britanic, Patrick Vallance, ea a aparut la jumatatea lunii septembrie, iar in prezent tinde sa devina forma dominanta in Marea Britanie.

OMS: Noua tulpina de SARS-CoV-2 nu este scapata de sub control

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, la transmitere mai ridicata, nu este scapata de sub control, a afirmat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, care cere aplicarea masurilor sanitare, scrie AFP.

Ce e noua tulpina a virusului si de ce a suspendat inclusiv Romania zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Marea Britanie a venit cu o veste aparent proasta chiar cu cateva zile inainte de Craciun: o noua tulpina a virusului le da batai de cap specialistilor. Marea Britanie a anuntat, peste.

Radu Tincu, despre noua tulpina: Virusul se transmite cu pana la 70% mai usor Daca la urmatoarea mutatie proteina Spike dispare, vaccinul va fi inutil si trebuie s-o luam de la capat (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre noua tulpina de SARS-CoV-2 si a explicat ca nu putem sti si nimeni nu poate anticipa daca la urmatoarea mutatie virusul nu isi modifica.

Experti: noua tulpina a coronavirusului poate fi prezenta deja peste tot in lume, doar ca nu a fost detectata

Noua tulpina a coronavirusului, detectata in Marea Britanie, dar si in alte tari precum Danemarca, Olanda si Australia este inca analizata de oamenii de stiinta, care avertizeaza ca toate afirmatiile ce sustin ca aceasta ar fi mai virala, dar nu neaparat mai agresiva si mai rezistenta in fata vaccinurilor sunt deocamdata concluzii preliminare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )