Libnet.ro
UNICEF

05:15

Covid-19: Cercetatori din Hong Kong spun ca au descoperit primul caz de reinfectare

Hotnews Hotnews,
 Covid-19: Cercetatori din Hong Kong spun ca au descoperit primul caz de reinfectare

Cercetatorii din Hong Kong au anuntat luni ca au descoperit primul caz dovedit din lume de reinfectare cu Covid-19, dar expertii subliniaza ca este inca prea devreme pentru a trage concluzii privitoare la evolutia pandemiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Trump a autorizat tratamentul cu plasma

Numarul total al imbolnavirilor Covid-19 a ajuns luni la 23. 512, la nivel mondial, din care 16. 556 sunt pacienti vindecati. in acelasi timp, potrivit datelor centralizate de worlodmeters. info, si-au pierdut viata 812. 527 de oameni. ---------------------------23:50 Germania a plasat regiunile Ile-de-France, cu Parisul si Provence-Alpi-Coasta de Azur pe lista cu zonele de risc. 20: Mexic: Milioane de elevi s-au intors la scoala. televizata21. 35: in Santorini, turistii primesc gratuit masti21. 20: Franta a raportat luni 1. 955 noi cazuri, a anuntat Ministerul francez al Sanatatii, identificand de asemenea 22 de noi focare. 00: Cercetatori din Hong Kong spun ca au descoperit primul caz de reinfectare.

Hong Kong: Cercetatorii au identificat primul caz de reinfectare cu COVID-19, la patru luni de la prima contaminare

Oameni de stiinta de la Universitatea din Hong Kong au raportat un prim caz de reinfectare cu coronaviruus nou la o persoana tanara si aparent sanatoasa. Reinfectia s-ar fi produs, spun acestia, la patru luni de la prima contaminare, potrivit BBC.

IN LISTAREA LA HONG KONG SI SHANGHAI Surse: Divizia fintech a gigantului Alibaba tinteste o evaluare de 225 de miliarde de dolari

O astfel de cifra ar depasi evaluarea combinata a bancilor de investitii Goldman Sachs si Morgan Stanley Ant Group Co. , divizia fintech a gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , tinteste o evaluare de circa 225 de miliarde de dolari in operatiunea de listare a sa la bursele din Hong Kong si Shanghai, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Brigitte si Florin Pastrama dau din casa! Ce spun despre certurile pe care le au

Desi nu a trecut nici un an de la cununia lor religioasa, in urma cu trei luni, se scria despre ei ca sunt la un pas de divort. Vestea a prins contur dupa ce in iulie a aparut o inregistrare video in care Brigitte era batuta de Florin Pastrama in shaormeria pe care cei doi .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )