Libnet.ro
UNICEF

17:00

COVID-19. Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de incidenta. Este urmat de Timis si municipiul Bucuresti

B1 B1,
COVID-19. Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de incidenta. Este urmat de Timis si municipiul Bucuresti

Doar trei judete au mai ramas cu o rata de incidenta a cazuri de COVID-19, mai mare de 3 la 1. 000 de locuitori. Este vorba despre municipiul Bucuresti, judetul Timis si judetul Ilfov, dupa cum a infromat. continuă pe B1

Topul tarilor cu cea mai mare rata de vaccinare anti-Covid. Pe ce loc se afla Romania

Pe primul loc in clasamentul vaccinarilor impotriva noului coronavirus se afla Israelul cu peste un milion de persoane, in timp ce Franta este pe ultimul loc cu doar 138, potrivit BBC News.

COVID-19: Bucurestiul alaturi judetele Brasov si Timis, in primele locuri la cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2

Grupul de Comunicare Strategica a raportat sambara, 2 ianuarie 2021, un numar de1. 194 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Judetele Brasov si Timis sunt in continuare in capul liste la.

EUROSTAT: Bulgaria si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul curateniei cladirilor

Peste trei milioane de persoane lucrau in domeniul curateniei generale a cladirilor in 2018 in cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, reprezentand 2,3% din numarul total de angajati din economia non-financiara, iar cea mai scazuta rata de angajati in acest domeniu se inregistra in Bulgaria si Romania, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica.

Dolarul a consemnat joi cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters.

Prognoza meteo, azi, 4 ianuarie 2021. Vreme inchisa in cea mai mare parte a teritoriului. Temeperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii anunta vreme inchisa in prima zi a saptamanii. Chiar daca cerul va fi innorat, maximele din termometre vor ramane in continuare ridicate, fiind mult mai mari fata de normalul perioadei de.

Anuntul Banca Transilvania despre cea mai mare schimbare din 2020 cand vine vorba de plati

Banca Transilvania sustine ca numarul de plati cu telefonul a crescut fata de 2019. E de asteptat ca tendinta sa se mentina in 2021. Banca Transilvania arata caa ajuns la un numar.

Dolarul american a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017. Previziunile economistilor pentru anul 2021

Dolarul a inregistrat in ajunul Anului Nou cea mai mare prabusire dupa anul 2017, in contextul unui an marcat de criza sanitara si de blocaje care au reprezentat grele lovituri pentru.

Dolarul a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Care este rata de infectare in localitatile din jurul Capitalei. Cel mai mare indice, 7,19, la Tunari

In Ilfov, unul dintre cele doua judete aflate in zona rosie, alaturi de Bucuresti, doar 14 din cele 40 de localitati au o rata de infectare mai mica de 3 la mia de locuitori. Cel mai mare indice - 7,19 - este la Tunari.

Bilant Covid-19. Trei judete au rata de infectare mai mare de 3. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat 1. 194 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, astfel ca numarul total a ajuns la 637. in acest interval au fost facute 4. 438 de teste. Totodata, au fost raportate 78 de decese. in prezent, 1. 117 pacienti sunt internati la Terapie Intensiva. Judetele Ilfov si Timis si Capitala mai au rata de infectare mai mare de trei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )