Libnet.ro
UNICEF

15:15

COVID-19 in R. Moldova: 44 de persoane sunt in stare grava

Adevărul Adevărul,
COVID-19 in R. Moldova: 44 de persoane sunt in stare grava

Din cele 263 de persoane confirmate cu COVID-19, 44 se afla in stare grava la spital. Dintre acestea, 32 sunt internate la Spitalul de Boli Contagioase Toma Ciorba si alte 12 la Spitalul Clinic Republican. Datele au fost prezentate suni, 30 martie, de catre ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Un portar de renume din fotbalul european, ex FC Barcelona, diagnosticat cu coronavirus si internat in stare grava

Un portar de legenda atat pentru FC Barcelona, cat si pentru o prima selectionata a unei tari europene, a fost diagnosticat avand coronavirus si se afla internat in spital, in stare grava.

Mehedinti: Barbat cu noul COVID-19, in stare grava la ATI. 20 de cadre medicale au intrat in contact

Un barbat din Mehedinti, diagnosticat cu noul COVID-19, este in stare grava, La Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, sectia ATI, si a intrat in contact, pana la testare, cu 20 de cadre medicale, potrivit Mediafax. Acest pacient nu s-a incadrat sub nicio forma ca testare COVID-19 pe aceasta definitie de caz, insa medicii l-au testat de gripa si au purtat echipamente de protectie. , a declarat Elena Bololoi, director medical SJU Drobeta Turnu Severin.

Adevarul despre starea lui Till Lindemann, solistul Rammstein. Colegii lui lamuresc situatia

Till Lindemann, solistul trupei germane Rammstein, a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. Starea artistului este grava. in prezent, se afla internat la sectia de Terapie Intensiva a unui spital din Berlin. Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, in stare grava din cauza COVID-19 UPDATE: Ieri seara, Till Lindemann a fost internat la un spital, dupa recomandarile .

Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Ce au anuntat Arafat si Tataru

Doi medici, in varsta de 40 de ani, de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, sunt in stare critica din cauza COVID-19. Pronosticul doctorilor este rezervat. Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Anunt Arafat si Tataru Vineri seara, secretarul de stat Raed Arafat spunea ca sefa sectiei Terapie Intensiva a .

CORONAVIRUS. Franta are cei mai multi pacienti in stare critica din lume. Autoritatile franceze au raportat alte 292 de decese si aproape 3.000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Un numar de 292 de persoane au decedat in Franta, in ultimele 24 de ore, ducand bilantul fatalitatilor la un total de 2. 606, potrivit datelor furnizate de Worldometer. Mai mult decat atat, autoritatile.

Specialistii avertizeaza: Peste 100.000 de persoane ar putea muri din cauza pandemiei de COVID-19 in Siria, dupa aproape 10 ani de razboi civil

Cel putin 100. 000 de persoane ar putea muri din cauza pandemiei de COVID-19 in nord-vestul Siriei, deoarece taberele supraaglomerate si sistemul de asistenta medicala decimat fac tara deosebit de vulnerabila,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )