Libnet.ro
UNICEF

01:05

COVID-19, mult mai agresiv in sezonul rece Cancelarul Germaniei: Vom avea un decembrie suportabil

B1 B1,
COVID-19, mult mai agresiv in sezonul rece Cancelarul Germaniei: Vom avea un decembrie suportabil

Cancelarul Germaniei a declarat luni ca noul coronavirus se arata mult mai agresiv la temperaturi scazute, iar tara sa trebuie sa ia masuri restrictive pentru ca sistemul medical sa nu fie coplesit, citeaza. continuă pe B1

Merkel spune ca noul coronavirus este mai agresiv la temperaturi scazute: Numarul pacientilor de la ATI s-a dublat in 10 zile

Noul coronavirus reactioneaza diferit si mult mai agresiv la temperaturi scazute, iar Germania trebuie sa ia masuri restrictive pentru ca sistemul medical sa nu fie coplesit, a spus cancelarul Germaniei Angela Merkel, transmite Reuters.

Ce vindeca bicarbonatul de sodiu, descoperirea facuta in aceasta perioada. Secretul pentru sezonul rece

Aftele bucale pot fi o reala problema. Ele sunt dureroase si neplacute. Dar acum nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta lor, deoarece exista o solutie simpla si viabila pentru ele. Este vorba, evident, de bicarbonatul de sodiu. Ce vindeca bicarbonatul de sodiu, descoperirea facuta in aceasta perioada Astfel ca daca va confruntati .

Coronavirus: Decesele raportate oficial in Iran ajung la un record, dar bilantul ar fi mult mai grav in realitate

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus in Iran a atins un record de 434 duminica, a anuntat Ministerul Sanatatii, dar seful unei institutii medicale de top a spus ca numarul real este de cel putin trei ori mai mare decat cel oficial, relateaza Agerpres.

Fara parada de Ziua Nationala. Orban: Va fi o sarbatorire in conditii mult mai stricte

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca se va sarbatori Ziua Nationala cu respectarea regulilor de protectie sanitara, insa nu se va mai organiza parada ca in anii trecuti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )