Libnet.ro
UNICEF

07:45

Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte stirista trustului dupa ce a luat virusul

Playtech Playtech,
Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte stirista trustului dupa ce a luat virusul

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la postul de televiziune PRO TV s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Andreea Marinescu, in varsta de 38 de ani. Covid-19 la PRO TV, din nou. Andreea Marinescu a luat virusul Astfel ca prezentatoarea Stirilor PRO TV de dimineata a declarat . continuă pe Playtech

Dupa cativa ani si multiple prabusiri, Boeing 737 Max poate zbura din nou: ce s-a schimbat

In 2019, doua avioane Boeing 737 Max s-au prabusit cu pasageri din cauza unor defectiuni software. Acum, avioanele au fost autorizate sa zboare din nou. Pentru aproximativ un an si jumatate,.

Dan Bittman nu s-a razgandit. Cum a aparut din nou in oras

In contextul pandemiei este, fara indoiala, unul dintre artistii care contesta vehement existenta coronavirusului. Cum a aparut Dan Bittman in oras dupa ce a declarat ca isi doreste sa moara de COVID-19?! Dan Bittman respecta regulile in urma cu doar doua saptamani, soca pe toata lumea cu declaratiile sale incredibile despre coronavirus. Artistul a contestat .

Huawei Mate 40 Pro - Design nou, acelasi telefon excelent (TECH REVIEW)

Huawei Mate 40 Pro a fost ultima lansarea importanta a producatorului din Shenzhen in acest an. Daca s-a ridicat sau nu la nivelul asteptarilor noastre, aflati din acest material.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )