Libnet.ro
UNICEF

01:05

Covid-19 la varful Consiliului Judetean Prahova. Cei doi vicepresedinti sunt infectati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Covid-19 la varful Consiliului Judetean Prahova. Cei doi vicepresedinti sunt infectati cu noul coronavirus

Dumitru Tudone si Constantin Cristian Apostol, cei doi vicepresendinti ai Consiliului Judetean CJ) Prahova, au fost infectati cu noul coronavirus. Conducerea judetului a ramas doar in mainile presedintului CJ, Iulian Dumitrescu. continuă pe Adevărul

Candidatul care deschide lista PSD la Senat in Teleorman se lauda cu punctele de lansare anti-grinda realizate de guvernarea social-democrata: Danut Cristescu a fost si presedinte al Consiliului Judetean (VIDEO)

Social-democratul Danut Cristescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si primul pe lista candidatilor PSD pentru Senat in acest judet, lauda realizarile guvernelor PSD, dar se incurca in.

Seful Consiliului Judetean Iasi, despre condamnarea lui Carmen Dorobat: E rolul meu sa protejez integritatea institutiei

Costel Alexe, presedintele Consiliului Judetean Iasi, institutie in subordinea careia se afla Spitalul de Boli Infectioase, a reactionat in cazul condamnarii definitive la inchisoare cu suspendare a managerului unitatii medicale, Carmen Dorobat. Alexe nu spune explicit ca o va schimba din functie pe Dorobat, dar afirma ca rolul sau este de a proteja integritatea institutiei pe care o conduce si de a gestiona criza COVID cu un management profesionist si integru deopotriva.

Cum a devenit cunoscuta Raluca Pastrama, sotia lui Pepe. Cei doi se afla in plin proces de divort

Pepe aanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama. Cei doi sunt impreuna de 8 ani, avand si doua fetite. intr-un inetrviu,Raluca a a povestit cum a inceput.

Cine este Catalin Mitulescu, sotul actritei Ada Condeescu. Cei doi vor deveni parinti in curand

Regizorul Catalin Mitulescu si actrita Ada Condeescu sunt impreuna de 10 ani. Cei doi au impreuna o fetita, iar peste cateva luni vor deveni din nou parinti. Cine este Catalin Mitulescu,.

Alexandru Arsinel, mesaj emotionant dupa 3 ani de la decesul Stelei Popescu. Ce trebuiau sa faca cei doi (exclusiv)

In urma cu trei ani, pe 23 noiembrie, lumea teatrului romanesc intra in doliu. Marea Doamna a teatrului de revista, Stela Popescu deceda dupa ce ar fi suferit un atac cerebal. Actrita fusese gasita decedata in vila sa dintr-un cartier bucurestean. Acum, fostul ei partener de scena, Alexandru Arsinel se destainuie si vorbeste de planurile .

Motivele pentru care au fost transferati in Germania, pe banii lor, cei doi pacienti din Sibiu cu COVID-19: Nu exista plaman artificial functional in spitale

Doi pacienti in stare grava din Sibiu, diagnosticati cu COVID-19, au ajuns la o clinica din Germania, cu avioane platite de ei, din cauza ca spitalele publice in care erau internati, Spitalul Militar de Urgenta si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, nu au ECMO, adica plaman artificial functional, potrivit datelor oferite de medici, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )