Libnet.ro
UNICEF

06:00

Craciun fericit de la Moscova! Jingle Bells, interpretat de corul Ministerului rus de Interne

Antena3 Antena3,
Craciun fericit de la Moscova! Jingle Bells, interpretat de corul Ministerului rus de Interne

Ministerul rus de Interne le ureaza tuturor un Craciun fericit, prin intermediul unui videoclip inedit. Corul oficial al ministerului interpreteaza melodia Jingle Bells, scrie sputniknews. com. Corul Armatei Rosii a. continuă pe Antena3

VIDEO. Jingle Bells, interpretat de corul Ministerului rus de Interne

Ministerul rus de Interne le ureaza tuturor un Craciun fericit, prin intermediul unui videoclip, in care corul oficial al ministerului interpreteaza melodia Jingle Bells.

onlinesport.ro va doreste Craciun Fericit!

Onlinesport. ro doreste tuturor cititorilor si colaboratorilor sai un Craciun Fericit alaturi de familie si cei dragi. Sa fim siguri in orice moment ca acolo sus este cineva care are grija de toti si de toate! .

VIDEO Klaus Iohannis: Craciun fericit tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Craciun fericit tuturor romanilor, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook in care indeamna romanii plecati sa munceasca in strainatate sa nu isi piarda speranta, in conditiile in care situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an.

VIDEO Mesajul de Craciun al presedintelui Klaus Iohannis: Craciun fericit tuturor!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Craciun fericit tuturor romanilor, intr-un clip video publicat pe pagina sa de Facebook, indemnandu-i pe cetatenii romani plecati sa munceasca in strainatate sa continue sa spere, pentru ca situatia Romaniei se va imbunatati de la an la an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )