Libnet.ro
UNICEF

12:00

Craciun de pomina pentru Florin Piersic: S-a dus cu colindul si-a furat o rata! Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Antena3 Antena3,
Craciun de pomina pentru Florin Piersic: S-a dus cu colindul si-a furat o rata! Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Florin Piersic a evocat, in cadrul interviului realizat de Dan Negru si difuzat de Antena 3, cea mai puternica amintire a sa legata de perioada Craciunului. Povestea se petrece la Cluj, in ajunul unui alt Craciun, petrecut in familie de viitorul mare actor. continuă pe Antena3

Florin Piersic, marturisire cutremuratoare: Mi-e frica de moarte

Florin Piersic a marturisit, joi, la Editia speciala difuzata de Antena 3, in seara de Ajun, ca ii este foarte teama de moarte. Cel mai indragit actor al romanilor a tinut sa le transmita romanilor un mesaj special si i-a avut in vedere mai ale pe cei care au pierdut pe cineva drag in aceasta pandemie.

Ce a patit Florin Piersic cand a vizitat Socola: Un pacient solid m-a luat de piept cu putere si mi-a zis...

Florin Piersic a povestit, la Editia speciala difuzata de Antena 3 in seara de Ajun, ce s-a intamplat cand a vizitat Spitalul Socola din Iasi, acolo unde lucreaza unul dintre nepotii sai. I-a spus directorului spitalului ca merge, dar cu conditia sa nu fie pus sa viziteze vreo celula.

Horoscop 25 decembrie 2020. Craciun greu pentru o zodie. Tensiuni mari toata ziua

Horoscop 25 decembrie 2020. Astrele vin cu vesti proaspete despre cum va decurge ziua de Craciun pentru zodii. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 23, 45 si 54. Culorile care azi va vor face sa va simtiti mai bine sunt roz, mov si rosu. Horoscop 25 decembrie 2020 Berbec in aceasta zi sfanta a nasterii .

Mesaje de Craciun crestine pentru 2020 36 idei perfecte pentru Facebook, Whatsapp sau SMS

In perioada Craciunului, romanii trimit cele mai multe mesaje de urari celor apropiati. Mesajele trimise de Craciun au devenit deja un obicei, o alta traditie. Fie ca le trimitem in seara de Ajun sau chiar in ziua Craciunului, trimitem astfel de urari in semn ca nu i-am uitat pe cei dragi noua. in aceasta perioada, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2977 seconds )