Libnet.ro
UNICEF

07:45

Craciunul in pandemie: Ce vor cumpara romanii si cat vor sa cheltuie de sarbatori

Hotnews Hotnews,
 Craciunul in pandemie: Ce vor cumpara romanii si cat vor sa cheltuie de sarbatori

Romanii declara ca peste jumatate din bugetul acestora de sarbatori este ocupat de cheltuielile pe mancare 51%). Aproape o treime dintre respondenti 31%) declara ca anul acesta prefera sa comande cadouri online, comparativ cu doar 5% in 2016, potrivit studiului unei companii de cercetare. continuă pe Hotnews

Craciunul in pandemie. Peste jumatate din buget se duce pe mancare. O treime dintre romani vor cumpara online cadourile

Anul 2020 a fost clar unul atipic. Fiecare dintre noi a fost pus in fata unei realitati nemaintalnite; am invatat sa ne adaptam, sa acceptam schimbarea si sa fim deschisi unei noi perspective de a privi lucrurile. Interactiunile dintre oameni s-au schimbat si suntem nevoiti in continuare sa stam distantati fizic. Din fericire nu si emotional. Reveal Marketing Research a vrut sa afle cum arata Craciunul in pandemie pentru romani si cum s-au modificat obiceiurile lor la finalul anului 2020. Iata rezultatele studiului.

Romanii vor fi mai economi de Craciun si vor cumpara mai multe produse autohtone

Conform Raportului European al Platilor Consumatorilor, editia 2020, 6 din 10 romani 60%) declara ca anul acesta de Craciun, vor cumpara mai putine cadouri decat in ceilalti ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )