Libnet.ro
UNICEF

19:45

Craciunul s-a terminat pentru noi. Motivul pentru care acest cuplu va fi separat de sarbatori, prima data in 70 de ani

Antena3 Antena3,
Craciunul s-a terminat pentru noi. Motivul pentru care acest cuplu va fi separat de sarbatori, prima data in 70 de ani

Doi batrani de aproximativ 90 de ani sunt suparati ca vor avea cel mai trist Craciun, dupa ce, pentru prima data in 69 de ani, ei trebuie sa se separe in preajma sarbatorilor de. continuă pe Antena3

BMW: Pentru noi, electro-mobilitatea este noul normal

BMW redunemeste unele modele si a rezervat nume pentru multe modele electrificate adica pur electrice si hibride): de la iX1 la iX9 si de la i1 la i9. Pentru noi, electro-mobilitatea este noul normal, a declarat Klaus Frohlich, membru in consiliul de conducere al BMW Group responsabil de dezvoltare, intr-un comunicat de presa.

Motivul pentru care acest bebelus este spalat in chiuveta! Ai zice ca cineva isi bate joc de el. Adevarul este de fapt altul Cat de trist!

Imagini de-a dreptul emotionante au devenit virale pe internet. Totul s-a intamplat in orasul american Princeton. Politistii au oprit masina unui barbat care conducea haotic. Omul era beat, motiv pentru care a fost.

BMW: Pentru noi, electro-mobilitatea este noul normal (VIDEO si FOTO)

Automobilele electrice sunt deja un trend in ascensiune continua. BMW redenumeste unele modele si a rezervat nume pentru multe modele electrificate adica pur electrice si hibride): de la iX1 la iX9 si de la.

Inca un proiect facut in mare viteza in parlament: vot final pentru proiectul UDMR care permite demnitarilor si alesilor locali sa fie si comercianti persoane fizice/ Raportul in comisie s-a dat la ora 08.30

Plenul Camera Deputatilor va da vot final marti pentru proiectul de lege al UDMR prin care se elimina o incompatibilitate din legislatie, asa incat parlamentarii, ministrii, prefectii si alesii locali sa poata avea calitatea de comerciant persoana fizica. Sedinta Comisiei Juridice, condusa de deputatul PSD Eugen Nicolicea, a avut loc dis de dimienata, la ora 08. 30, inainte sa inceapa sedinta de plen in care a intrat imediat la dezbateri. Dupa pranz, proiectul va primi votul final.

Primaria Capitalei a delegat Primariei Sector 1 demersurile pentru realizarea drumului care taie Padurea Baneasa in doua pentru proiectul imobiliar Greenfield

Primaria Capitalei a delegat Primariei Sector 1 demersurile pentru trecerea din domeniul public al statului si administrarea Romsilva in domeniul public al Municipiului Bucuresti a suprafetei de teren necesara realizarii drumului de acces spre cartierul Greenfield, care taie padurea Baneasa in doua. Grupul USR a declarat ca este impotriva proiectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )