Libnet.ro
UNICEF

19:15

Craiova: Alte doua rachete de semnalizare au fost descoperite in gradina unui bloc

B1 B1,
Craiova: Alte doua rachete de semnalizare au fost descoperite in gradina unui bloc

Alte doua rachete de semnalizare au fost gasite, miercuri, in gradina unui bloc din Craiova, aproape de locul in care un dispozitiv similar a cazut pe o masina. Rachetele au fost ridicate de procurori, iar o. continuă pe B1

Craiova: nca doua rachete de semnalizare, gasite n gradina unui bloc

Inca doua rachete de semnalizare au fost descoperite, miercuri, in gradina unui bloc din Craiova, in apropierea locului unde un astfel de dispozitiv a cazut pe o masina. Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis o ancheta sa vada cum au ajuns rachetele de semnalizare in zone locuite.

inca doua rachete de semnalizare au fost descoperite in gradina unui bloc din Craiova

Inca doua rachete de semnalizare au fost descoperite miercuri in gradina unui bloc din Craiova. Nicio persoana nu a fost ranita. Cazul este instrumentat de catre procuroriiParchetului Militar.

ACCIDENT pe DN1: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. Traficul este blocat (VIDEO)

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN1, intre Teius si Aiud, zona Beldiu. Potrivit primelor informatii, o autoutilitara si un autoturism au intrat in.

VIDEO Cum au atacat polonezii Craiova din greseala cu rachete de semnalizare. Putea sa se intample o nenorocire

Procurorii militari ancheteaza un incident grav produs in seara zilei de marti, 8 mai, din neglijenta unor militari care se antrenau intr-o baza a Armatei Romane de langa Craiova. Soldatii au lansat prost trei rachete de semnalizare, care au aterizat intr-un cartier al orasului.

Peste 200 de proiectile au fost descoperite intr-un sat din Romania

Lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Delta au intervenit, marti seara, in localitatea tulceana Baia, pentru identificarea a 227 de proiectile, descoperite in timpul unor lucrari de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )