Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Craiova isi afla adversara in turul 3 preliminar din Europa League (15:00). Posibili adversari pentru FCSB si Viitorul

Online Sport Online Sport,
Craiova isi afla adversara in turul 3 preliminar din Europa League (15:00). Posibili adversari pentru FCSB si Viitorul

U Craiova, castigatoarea Cupei Romaniei sezonul trecut, isi afla luni adversara pe care o va intalni in turul 3 preliminar din Europa League. continuă pe Online Sport

Craiova isi afla adversara in turul 3 preliminar din Europa League (13:45). Posibili adversari pentru FCSB si Viitorul

U Craiova, castigatoarea Cupei Romaniei sezonul trecut, isi afla luni adversara pe care o va intalni in turul 3 preliminar din Europa League.

Cine este Rudar Velejne, adversara FCSB din turul II preliminar al Ligii Europa

FCSB, vice-campioana Romaniei, va debuta joia viitoare in turul doi preliminar al Europa League, contra slovenilor de laRudar Velenje.

Viitorul va intalni Vitesse Arnhem in turul II preliminar al Ligii Europa

Viitorul Constanta a trecut de primul tur preliminar al UEFA Europa League de Racing Union, din Luxemburg, dupa o victorie, 2-0, in deplasare si doar un rezultat de egalitate, 0-0.

Posibilele adversare pentru Craiova, FCSB si Viitorul in turul 3 preliminar din Europa League

Echipele romanesti participante in Europa League au aflat, luni, cu cine ar putea juca in turul 3 preliminar, faza unde pana acum doar U Craiova este sigura de participare.

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor.

Start dezastruos de sezon in Slovenia pentru adversara FCSB in Europa League

Rudar Velenje, echipa pe care FCSB o va intalni in turul 2 preliminar din Europa League, a avut parte de o infrangere aspra in prima etapa din Slovenia.

Adversara FCSB-ului din Europa League, start dezastruos de campionat: a pierdut cu 5-0 in prima etapa

Formatia Rudar Velenje, adversara FCSB in preliminariile Ligii Europa, a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, de NK Maribor, in prima etapa a campionatului Sloveniei.

Suntem cei mai infocati sustinatori din Europa ai beneficiilor tehnologiei

Tehnologia ne simplifica viata, afirma 94% din romanii chestionati in cadrul unui sondaj european realizat de E. ON si Kantar EMNID, convingere care ne situeaza cu mult peste media de 87% a europenilor care impartasesc aceeasi opinie.

Veste buna pentru AC Milan - TAS a anulat decizia de excludere a rossonerilor din Europa League

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a anuntat, vineri, ca a anulat decizia de excludere a clubului AC Milan din sezonul urmator al Europa League. Institutia de la Lausanne a confirmat faptul ca gruparea din Seria A a incalcat regulile fair play-ului financiar, dar a considerat excesiva masura excluderii din cupele europene.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )