Libnet.ro
UNICEF

22:45

Craiova rapusa pe teren propriu de AEK Atena

Online Sport Online Sport,
Craiova rapusa pe teren propriu de AEK Atena

Universitatea Craiova a cedat, joi seara, pe teren propriu, cu 2-0, in prima partida a dublei cu AEK Atena din turul 3 preliminar al Europa League. continuă pe Online Sport

Craiova - AEK Atena: Universitatea, ingenuncheata in Banie. Sanse infime de calificare mai departe pentru olteni

Universitatea Craiova a fost invinsa pe teren propriu, scor 0-2, de AEK Atena, in meciul tur din cadrul turului trei preliminar al Europa League.

Universitatea Craiova, invinsa acasa de AEK Atena cu 2-0, in turul al treilea preliminar al Europa League

Universitatea Craiova a fost invinsa de formatia elena AEK Atena cu scorul de 2-0 0-0), joi seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League la fo.

Live Stream Online U Craiova AEK Atena, Digi Sport TV Preliminarii Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul 3 preliminar al Europa League, dupa un meci nebun cu Honved in care au avut loc mai multeincidente grave. Partida s-a decis la loviturile de la 11 metri, scor 0-0 3-1 dupa penalty-uri), iar Mirko Pigliacelli a fost salvatorul oltenilor. Live Stream Online Universitatea Craiova AEK Atena Universitatea .

Asa am trait Craiova - AEK Atena

Universitatea Craiova a primit joi seara vizita echipei elene AEK Atena in prima mansa din turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League: Craiova, invinsa de AEK Atena

Universitatea Craiova a fost invinsa de formatia elena AEK Atena cu scorul de 2-0, pe Stadionul Io.

Cine transmite la TV Universitatea Craiova AEK Atena, din preliminariile Europa League

Universitatea Craiova se va duela cu AEK Atena in turul 3 preliminar al Europa League, iar mansa trei va avea loc joi, 8 august, de la ora 19. 15, pe stadionul Ion Oblemenco din Banie. Duelul dintre cele doua formatii se poate vedea si la TV. Cine transmite la TV meciul Universitatea Craiova AEK Atena .

CSU Craiova vs AEK Atena 0-2 Misiune dificila pentru olteni la returul din Grecia

Incurajata de peste 3. 000 de copii, CSU Craiova a inceput curajos partida cu AEK Atena, din prima mansa a turului III preliminar al Europa League. Grecii au reusit insa sa preia controlul jocului, iar in minutul 60 au deschis scorul prin Mantalos. Livaja a marcat si el cu cinci minute inainte de final, facandu-le astfel misiunea si mai dificila oltenilor in returul din Grecia.

Craiova, anunt urias pe Facebook: Oltenii cheama fanii pe stadion pentru meciul cu AEK Atena. Suspendarea UEFA, driblata

Teoretic, CS U Craiova va fi nevoita sa infrunte AEK Atena joi, ora 19. 15, Digi Sport) intr-o partida fara spectatori. Practic insa, s-a gasit o portita de scapare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )