Libnet.ro
UNICEF

14:45

Creatorul desenelor Bambi a incetat din viata. Legendarul artist Disney Tyrus Wong a murit la varsta de 106 ani

România Liberă România Liberă,
Creatorul desenelor Bambi a incetat din viata. Legendarul artist Disney Tyrus Wong a murit la varsta de 106 ani

Creatorul popularelor desene animate Bambi, Tyrus Wong, a murit vineri, la varsta de 106 ani, a transmis The Walt Disney Family Museum, citat de CNN. continuă pe România Liberă

LUMEA FILMULUI, in DOLIU! Un alt ACTOR a incetat din viata!

Ricky Harris, un cunoscut actor de filme, comediant, dar si cantaret, a murit la varsta de 54 de ani. in copilarie Ricky Harris a fost prieten si coleg in corul bisericii cu Snoop Doggy.

Cel mai longeviv presedinte al clubului Gloria Bistrita a incetat din viata. Jean Padureanu s-a luptat, in ultimele luni, cu o boala necrutatoare

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, supranumit Lordul, a murit, vineri noaptea, la varsta de 80 de ani, precizeaza Timp Online.

VESTE TRISTA! Creatorul personajului BAMBI, A MURIT

Anul 2017 aduce o veste trista pentru copiii din toata lumea. Tyrus Wong, artistul care a desenat personajul Bambi, puiul de caprioara din desenul animat cu acelasi nume, a murit vineri la varsta de 106.

DOLIU iN FOTBALUL ROMANESC: Jean Padureanu s-a stins din viata dupa o lupta apriga cu boala!

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu a murit vineri noapte, la varsta de 80 de ani. A fost cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc. Potrivit Realitatea. net,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )