Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce cred vecinii despre barbatul arestat de DIICOT pentru violarea Luizei Melencu: Nu se complica Dinca cu Fanica!

Adevărul Adevărul,
Ce cred vecinii despre barbatul arestat de DIICOT pentru violarea Luizei Melencu: Nu se complica Dinca cu Fanica!

Vecinii lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, sunt greu de convins ca Stefan Risipiceanu, barbatul retinut miercuri, 27 noiembrie 2019, ar fi putut sa-I fie acestuia complice. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul arestat in cazul Caracal? Detaliu-socant observat la el in timpul anchetei

Stefan Risipiceanu, barbatul arestat in cazul Caracal si despe care se spune ca a violat-o pe Luiza Melencu, este unuldintre vecinii lui Gheorghe Dinca. in primele zile, dupa ancheta, vecinul si.

Criminologul Dan Antonescu, despre barbatul retinut pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu: Anchetatorii au obligatia sa-i verifice pe toti cei introdusi in cercul de banuiti

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit la Antena 3 despre noile informatii aparute in cazul Caracal. DIICOT a anuntat marti ca a retinut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dinca. Stefan.

Argentina: doi preoti, condamnati la peste 40 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor elevi surzi

Doi preoti au fost condamnati luni la peste 40 de ani de inchisoare pentru ca au violat timp de ani de zile copii surzi intr-un institut specializat din Argentina, potrivit deciziei tribunalului, consultata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )