Libnet.ro
UNICEF

01:05

Credeati ca vine PRIMAVARA? incep din nou ninsorile pe arii extinse. Iata cu cat vor scadea temperaturile

Antena3 Antena3,
Credeati ca vine PRIMAVARA? incep din nou ninsorile pe arii extinse. Iata cu cat vor scadea temperaturile

Vreme calda si ploiasa in urmatoarea saptamana. Mercurul termometrelor va urca pana la 16 grade Celsius. insa la sfarsitul saptamanii viitoare temperaturile scad in zonele din nordul si centrul. continuă pe Antena3

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie.

Ponta isi apara din nou mama in scandalul cumnatului sau: Tot ce se intampla e o mizerie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a aparat din nou mama, in dosarul in care cumnatul sau a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia fraudarii unor fonduri europene. Seful Executivului a spus ca mama sa nu a fost.

Cand vine primavara: prognoza meteo pe trei luni

In primavara vom avea parte de temperaturi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, insa specialistii au mai anuntat ca, in martie, valorile termice din sud-estul tarii vor fi mai ridicate. Mai mult, de Paste, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. in privinta precipitatiilor, meteorologii au anuntat ca acestea vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Clasament WTA: Halep, din nou pe 3. Begu, cea mai buna pozitie din cariera

Clasamentul WTA include si in aceasta saptamana patru jucatoare din Romania in top 100 mondial. Simona Halep a revenit pe locul ocupat saptamana trecuta, in timp ce Irina Begu ocupa cea mai buna pozitie a carierei.

RA-APPS estimeaza din nou incasari mari din vanzari de imobile, desi a ratat tintele in fiecare an

Regia Patrimoniului de Stat si-a bugetat pentru acest an incasari care depasesc 200 milioane lei din vanzari de imobile, peste estimarile ultimilor ani, desi a ratat constant tinta de venituri din aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )