Libnet.ro
UNICEF

01:05

Credit Europe Bank a incheiat 2016 cu un profit brut de 8 milioane euro, in scadere cu o treime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Credit Europe Bank a incheiat 2016 cu un profit brut de 8 milioane euro, in scadere cu o treime

Credit Europe Bank, controlata de grupul financiar turcesc FIBA, a obtinut anul trecut un profit brut de 8 milioane euro, in scadere cu o treime fata de nivelul din 2015, a anuntat joi banca. continuă pe Ziarul Bursa

Credit Europe Bank a incheiat anul 2016 cu un profit brut de 8 milioane de euro

Credit Europe Bank a obtinut anul trecut un profit brut de 8 milioane de euro si intentioneaza ca in acest an sa-si creasca vanzarile de carduri cu 20% si sa obtina o cifra de afaceri cu peste 15% mai mare fata de anul trecut.

Credit Europe Bank, profit brut de 8 milioane de euro anul trecut

Credit Europe Bank Romania, una din bancile minore din piata o cota de circa 1. 2% dupa active) dar foarte activa pe zona de carduri bancherii de la CEB controleaza peste 15% din piata cardului) a anuntat joi un profit brut de 8 milioane de Euro, cu o rata de solvabilitate de peste 18%. Pe segmentul retail, sub brandul CardAvantaj, cardurile de credit au continuat sa fie principalul motor de crestere. Numarul acestora a crescut cu 50%, iar cifra totala de afaceri in aceasta zona a crescut cu 15% comparativ cu 2015, a declarat Yakup Cil, CEO al Credit Europe Bank Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )