Libnet.ro
UNICEF

14:00

Credite verzi, pentru facturi mai mici la utilitati

Adevărul Adevărul,
Credite verzi, pentru facturi mai mici la utilitati

Acum exista si la noi credite speciale, destinate protectiei mediul, unde clientii primesc dobanzi mai mici la achizitia de locuinte eficiente energetic. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica estimeaza pentru acest an venituri mai mici cu 3,5%

Producatorul de energie Hidroelectrica estimeaza pentru acest an venituri totale de 3,19 miliarde lei, cu 3,5% mai mici fata de veniturile preliminate pentru 2017, si pregateste investitii de 490,58 milioane lei in acest an, potrivit unor acte ce urmeaza a fi aprobate in Adunarea Generala a Actionarilor din 4 mai.

Aproximativ 10% dintre salariati vor avea salarii mai mici

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat astazi ca aproximativ 10% dintre angajati vor avea salarii mai mici, asta pentru ca sunt si greseli de management, iar managerii trebuie sa acopere pierderile din venituri proprii.

Protest la Spitalul de Psihiatrie din Brasov. Infirmierii e au iesit in curtea unitatii dupa ce au luat salarii mai mici

Infirmierii au protestat in curtea spitalului dupa ce au vazut pe fluturasii de salariu ca lefurile sunt cu 400-600 de lei mai mici. Salariatii au spus ca vor intra in greva daca situatia nu se va remedia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )