Libnet.ro
UNICEF

14:15

Creditele bancare pentru o perioada de la doi la cinci ani sunt cele mai accesate

Adevărul Adevărul,
Creditele bancare pentru o perioada de la doi la cinci ani sunt cele mai accesate

Cele mai solicitate credite in valuta, in decembrie 2017, au fost creditele pe termene de la doi pana la cinci ani: 46,63% din totalul creditelor in valuta. Acestea fiind acordate cu o rata medie a dobanzii de 4,72%, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata (ONU)

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata si ritmul incalzirii globale constatat in aceasta perioada este exceptional, a avertizat joi ONU, potrivit AFP.

Mami a murit la dus. Poti sa ai grija de noi?. Gestul unui baietel de cinci ani a induiosat toti vecinii

Un baietel a devenit eroul mamei sale, dupa ce a gasit-o lesinata in cabina de dus. Copilul de numai cinci ani si-a salvat mama de la moarte, dupa ce femeia a su.

Dan Rusanu, fostul presedinte ASF, cere despagubiri de 6,5 milioane de lei statului roman, pentru perioada in care a fost arestat

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Rusanu a declarat, la B1 TV, ca va da statul roman in judecata si cere daune de 6,5 milioane de lei, pentru perioada in care a fost arestat in dosarul ASF-Carpatica. Acesta il considera pe Traian Basescu principalul vinovat pentru arestarea sa.

Au fugit de acasa fiindca nu erau lasati sa fie impreuna. Parintii elevilor de 15 ani sunt disperati si ii cauta peste tot

Parintii nu i-au lasat sa fie impreuna, asa ca doi adolescenti de 15 ani din Hunedoara au decis sa fuga de acasa. Cand si-au dat seama ca lipsesc, familiile lor au alertat politistii.

Horoscopul pe trei luni. Ce au pregatit astrele pentru perioada urmatoare

Astrele ne dezvaluie care va fi viitorul zodiilor in urmatoarele luni. Unele zodii vor avea succes, insa altele vor avea numai ghinion. BERBEC: Berbecii vor avea parte de o perioada extraordinara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )