Libnet.ro
UNICEF

14:30

Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3%, la 213,78 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3%, la 213,78 miliarde lei

Creditele pentru populatie si firme au inregistrat in octombrie o crestere cu 0,3% fata de septembrie, la 213,78 miliarde lei, pe fondul aprecierii imprumuturilor in lei cu 1% si al deprecierii celor in valuta cu 0,2%, iar comparativ cu octombrie anul trecut, nivelul s-a redus cu 3,3%, a anuntat BNR. continuă pe Ziarul Bursa

Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3% in octombrie

Creditele pentru populatie si firme au crescut in octombrie cu 0,3% fata de luna septembrie, ajungand astfel la valoarea toatala de 213,78 de miliarde de lei. Cresterea a fost data in conditiile aprecierii imprumuturilor in lei cu 1% si a deprecierii celor in valuta cu 0,2%. Totusi, potrivit Bancii Nationale, nivelul creditelor a scazut cu 3,3% fata de nivelul inregistrat in luna octombrie a anului trecut.

Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3% in octombrie, la 213,78 miliarde lei

Creditele pentru populatie si firme au inregistrat in octombrie o crestere cu 0,3% fata de septembrie, la 213,78 miliarde lei, pe fondul aprecierii imprumuturilor in lei cu 1% si a deprecierii celor in valuta cu 0,2%, iar comparativ cu octombrie anul.

Ponta: Nu va creste pretul gazelor nici pentru populatie, nici pentru CET-uri

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca pretul gazelor nu va creste nici pentru populatie, nici pentru CET-uli, in acest sens existand si un acord cu Comisia Europeana.

Ministrul Energiei: Pretul gazului pentru populatie nu creste in ianuarie

UPDATE: Ministrul Energiei Razvan Nicolescu a anuntat ca pretul gazului pentru populatie nu se modifica in luna ianuarie. Nu se modifica pretul. Pretul ramane asa, cum este in momentul de fata,a.

Provident ieftineste creditele pentru clientii existenti si vrea sa intre pe piata de asigurari

Provident Financial Romania, subsidiara a grupului financiar britanic International Personal Finance IPC), a introdus in portofliu imprumuturi cu costuri reduse pentru aproximativ 70% dintre cei peste 300. 000 de clientii existenti ai companiei, aflati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )