Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cresc nemultumirile in randul PSD. Primarul care ii cere demisia lui Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cresc nemultumirile in randul PSD. Primarul care ii cere demisia lui Dragnea

Sabin Bociu, primarul orasului Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Un nou primar PSD cere demisia lui Dragnea: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN!

Un nou primar PSD isi arata nemultumirea privind ramanearea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului in ciuda condamnarii primite in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sabin Bociu, primarul.

Se scindeaza PSD? Primarul rebel, dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea: Sute de membri PSD mi-au transmis mesaje de apreciere. E o ruptura intre conducerea centrala si restul social-democratilor

Primarul PSD din Jebel, Sabin Bociu, a sustinut ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Detalii AICI) Bociu sustine ca de cand a publicat acest mesaj sute de membri PSD i-au.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2289 seconds )