Libnet.ro
UNICEF

05:15

De ce nu cresc pensiile cu 40%. Anuntul facut de ministrul Finantelor!

Antena3 Antena3,
De ce nu cresc pensiile cu 40%. Anuntul facut de ministrul Finantelor!

Florin Citu a facut dezvaluiri cu privire la pensiile romanilor. Ministrul Finantelor a explicat luni seara, la un post de televizune, de ce nu a crescut veniturile cu 40%. continuă pe Antena3

Costul urias pe care l-a platit Romania in aceasta criza COVID-19. Ministrul Finantelor a dezvaluit cifrele

Criza COVID ne-a costat pana acum 3,1 miliarde de lei, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu. Ministrul a mai spus ca in aceasta suma sunt incluse pe langa echipamentele cumparate si cheltuielile sociale, printre care somajul tehnic.

Cat a cheltuit Romania in criza coronavirusului. Ministrul Finantelor anunta si o surpriza placuta

Cheltuielile legate direct de criza provocata de coronavirus sunt de 3,1 miliarde lei, la 5 luni, iar impactul pandemiei, la jumatatea anului, este de circa 10 miliarde lei, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: Transporturile vor primi o alocare record la rectificarea bugetara Ce spune ministrul Finantelor despre situatia economica

Ministerul Transporturilor va avea o suma record alocata la rectificarea bugetara pregatita de Guvernul Orban, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a explicat ca e nevoie de investitii.

Citu a anuntat cu cat ar vrea sa creasca pensiile de la 1 septembrie. Ce a spus despre alocatii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat luni seara la Digi24 cu cat ar vrea sa creasca pensiile de la 1 septembrie, confirmand astfel cele trei scenarii despre care Adevarul a scris in urma cu doua luni.

Domnul ministru Florin Citu bate saua sa priceapa poporul. Ne pregateste pentru ce urmeaza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, se arata oripilat de ce voia sa faca PSD pentru a gasi de banii necesari cresterii pensiilor cu 40%. Tare imi este teama ca va fi obligat sa apeleze la solutia de care astazi se arata ingrozit. CCR s-a pronuntat odata prin decizia nr. 872 din 25 iunie 2010, decizie valabila si astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )