Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cresc salariile pentru sefii DSP. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Cresc salariile pentru sefii DSP. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Cea mai controversata institutie din ultima perioada in criza COVID primeste mai multi bani de la Guvern. Directorii de la Directiile de Sanatate Publica vor primi cu 40% mai mult in starea de alerta, iar la DSP va fi detasat masiv personal de medicina scolara, a anuntat ministrul Sanatatii. continuă pe Antena3

Dumitru Dragomir, presedinte la Rapid!? Anuntul facut de fostul conducator LPF

Dumitru Dragomir, 72 de ani, este gata sa revina in fotbal. Fostul conducator al Ligii Profesioniste de Fotbal a primit o oferta de a fi presedinte la Rapid, informeaza Prosport. Acesta vrea o saptamana de gandire si spune ca va acccepta daca se vor schimb mai multe lucruri la club. Intentia clubului pare una cel .

Simona Halep, in pericol sa nu poata participa nici la turneul de la Praga! Anuntul facut de oficialii cehi

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa ce a decis sa spuna pas turneului de la Palermo. Romanca a fost initial inscrisa la competitia din Sicilia, dar a decis ca riscurile sunt prea mari. Din cauza pandemiei de coronavirus, a ales sa nu mai calatoreasca in Italia. Asta la scurt timp dupa ce .

Masca de protectie va trebui purtata si in masina! Anuntul facut de Raed Arafat

Autoritatile incurajeaza mersul cu masina personala in detrimentul celui cu mijloacele de transport in comun - si asta pentru ca exista un risc mai mic sa te infectezi cu noul coronavirus. Situatia se poate schimba insa atunci cand in masina circula mai multe persoane care nu fac parte din aceeasi familie.

ULTIMA ORA! Cresc alocatiile pentru copii! Cati bani vor primi din septembrie

Alocatii 2020. Ordonanta privind cresterea alocatiilor pentru copii a fost publicata in Monitorul Oficial. incepand din luna septembrie, alocatiile copiilor vor creste cu 20%.

De astazi cresc alocatiile pentru copii. OUG-ul este in Monitorul Oficial. Cat vor lua copiii din septembrie

Dublarea alocatiilor pentru copii a aparut in Monitorul Oficial. Aceasta se aplica incepand cu luna august 2020, adica de astazi, ceea ce inseamna ca in septembrie copiii vor lua prima majorare a alocatiei. Desi un comunicat de presa al Ministerului Muncii vorbeste despre o crestere de 20%, de fapt e o majorare de 20 puncte procentuale aplicata la suma rezultata din diferenta dintre cuantumul de dublare 300 sau 600 lei, dupa caz) si cuantumul acordat anterior in luna iulie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )