Libnet.ro
UNICEF

20:15

Creste numarul scolilor care vor functiona dupa scenariul rosu in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Creste numarul scolilor care vor functiona dupa scenariul rosu in Dambovita

Numarul scolilor care vor functiona dupa scenariul rosu a crescut in judetul Dambovita. Daca in prima zi de scoala, numarul unitatilor aflate in scenariul rosu era de doar 5, acum s-a dublat. continuă pe Adevărul

Numarul scolilor in care copiii fac doar cursuri online a crescut la 300 (Ministerul Educatiei)

Luni incepeau scoala in scenariul rosu elevii din 260 de unitati de invatamant, joi numarul scolilor care sustin doar cursuri online a crescut la 300, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Cinci gradinite din Alba vor fi inchise saptamana viitoare. Doua licee vor functiona in scenariul hibrid

Cinci gradinite din Alba vor functiona saptamana viitoare in scenariul 3 rosu), un liceu si un seminar teologic in scenariul 2 galben), iar sase unitati de invatamant vor trece in scenariul 1 verde), potrivit unei hotarari adoptate, vineri, in sedinta extraordinara de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Alba.

Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020. Zodiile care vor avea mare noroc in iubire

Astrologii au realizat horoscopul dragostei pentru ziua de 19 septembrie 2020. Afla si tu care sunt zodiile care vor avea mare noroc in iubire! Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020 BERBEC Te asteapta o zi minunata pe plan sentimental! Surprizele din partea iubituluiiubitei se tin lant iar asta iti da o stare euforica. in cazul in .

Horoscop octombrie 2020. Zodiile care vor castiga bani multi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cele 12 semne zodiacale. Care sunt nativii care vor avea parte de vesti mari pe partea financiara? Iata ce arata astrele si daca esti si tu printre norocosi! Horoscop pentru luna octombrie 2020. Zodiile norocoase la bani Berbec Simti nevoia sa faci parte din cateva dezbateri, sa participi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )