Libnet.ro
UNICEF

19:15

Creste rata de mortalitate din cauza COVID-19 in Romania. Tara noastra, in top 10 cele mai afectate state euroepene

Antena3 Antena3,
Creste rata de mortalitate din cauza COVID-19 in Romania. Tara noastra, in top 10 cele mai afectate state euroepene

Tara noastra se afla in topul celor mai afectate state europene de pandemia COVID, iar mortalitatea prin aceasta boala este una mare, astfel ca ne claseaza in primele 10 locuri din clasament. continuă pe Antena3

Romania, printrele cele 7 state din UE ce prezint risc ridicat de mortalitate din cauza COVID-19

Sapte state membre ale UE inregistreaza o evolutie a epidemiei de COVID-19 ce provoaca ingrijorare, iar totodata inregistreaza si un risc crescut de mortalitate, in urma infectiei cu noul coronavirus,.

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendata din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA din cauza unei emisiuni in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia, actualul primar al Capitalei. Televiziunea lui Florentin Pandele, amendata de la prima emisiune .

Masuri prelungite pana la finalul lui 2020. Ce a decis acum Guvernul, din cauza pandemiei de covid-19

Guvernul, in sedinta de joi, prin OUG, anunta masuri prelungite pana la finalul anului 2020. in contextul actualei crize unele masuri au fost eliminate iar altele au fost prelungite. Masuri prelungite pana la finalul lui 2020 Prin noile acte normative Guvernul a decis in privinta unori masuri prelungite pina la finele anului 2020. Noile acte .

Familia regala britanica anticipeaza dificultati financiare in urmatorii trei ani din cauza coronavirusului

Palatul Buckingham se asteapta la scaderi de venit in valoare de 15 milioane de lire sterline in urmatorii trei ani, in urma scaderii frecventarii resedintelor regale, din cauza crizei sanitare declansata de.

Celebrul Carnaval de la Rio a fost amanat din cauza pandemiei de COVID-19. Este pentru prima data in 100 de ani cand nu are loc

Celebru Carnaval de la Rio, care trebuia sa aiba loc pe 12 februarie 2021, a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, care face ravagii in Brazilia. Este pentru prima data in 100 de ani cand faimosul eveniment.

Accident dramatic in Hunedoara. Un bebelus de un an a murit in bratele bunicii sale, din cauza unei greseli fatale

Suferinta fara margini intr-o familie care si-a pierdut recent copilasul de un an. Un accident produs in localitatea Hasdau, din judetul Hunedoara, le-a smuls celor doi parinti tot ce aveau mai scump pe lume, pe fiul lor. in momentul tragediei, micutul se afla la bunica sa in brate. Si-a vazut nepotul murind in bratele ei .

Tesla a dat in judecata guvernul SUA din cauza tarifelor aplicate produselor importate din China

Tesla a dat in judecata guvernul Statelor Unite si pe reprezentantul pentru Comert al SUA Robert Lighthizer, din cauza tarifelor aplicate de administratia Trump produselor pe care compania le importa din China.

FCSB, devastata din cauza Covid-19! Lista trimisa la UEFA are doar 9 jucatori de camp! Cum va arata echipa la meciul cu Slovan Liberec

Pandemia de coronavirus a lovit-o fara mila pe FCSB, care mai are doar 9 jucatori de camp valizi. Cu doar o zi inainte de startul meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Asta in conditiile in care UEFA cere o lista cu 14 fotbalisti apti de joc pentru ca partida sa .

Un barbat si-a lasat tot satul fara internet din cauza unui televizor

Un sat din Marea Britanie a ramas fara internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi. Misterul din spatele motivului pentru care un sat intreg din Marea Britanie a ramas fara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )