Libnet.ro
UNICEF

11:30

Crestere economica de 5,5% pentru anul viitor, prefigurata de Orlando Teodorovici

România Liberă România Liberă,
Crestere economica de 5,5% pentru anul viitor, prefigurata de Orlando Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici, a declarat ca se asteapta ca Romania sa inregistreze anul viitor o creste. continuă pe România Liberă

Teodorovici anunta o crestere economica de 5,5% pentru anul viitor

Eugen Teodorovici, a declarat, duminica seara, ca se asteapta ca Romania sa inregistreze anul viitor o crestere economica de 5,5%. Ministrul de Finante a afirmat ca PIB-ul a crescut cu 34% fata de 2016, scrie Mediafax.

Teodorovici sustine ca economia Romaniei va creste cu 5,5%, anul viitor

Cresterea economica a Romaniei va fi si anul viitor de peste 5%, pentru ca exista foarte mare potential, dar vom propune si foarte multe masuri pe zona economica si pe evaziune fiscala, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Meghan Markle va naste inca un mostenitor al Casei Regale Britanice, anul viitor. Cine a facut anuntul

Veste spactaculoasa pentru fanii cuplului ducilor de Sessex! Meghan Markle si Printul Harry vor mai face un copil anul viitor. Cine a oferit informatia? Meghan Markle va mai aduce pe lume inca un mostenitor al Casei Regale, anul viitor Expertii au prezis ca anul viitor, pe vremea aceasta, Meghan Markle isi va tine in brate .

Vesti bune pentru familia Regala Britanica: Meghan Markle va mai naste un copil anul viitor

Vesti bune la Casa Regala Britanica. Meghan Markle Si Printul Harry vor mai avea un copil anul viitor. Astrologul Melanie Brown spune ca in harta natala a actritei se vede clar ca va fi din nou.

Guvernul a promis ca salariul minim net va creste si anul viitor. La cat va ajunge

Salariul minim pe economie ar putea creste si in anul 2020, asa cum a promis Executivul in programul sau de guvernare, cresterea urmand sa fie aplicata diferentiat in functie de studii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )