Libnet.ro
UNICEF

05:45

Crestere de 3% a resurselor de energie primara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crestere de 3% a resurselor de energie primara

Resursele de energie primara au crescut, in primele sapte luni din 2015, cu 3,2%, iar cele de energie electrica s-au marit cu 6,9%, raportat la perioada similara a anului trecut, releva datele Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Resursele de energie primara au crescut cu 3,2% in primele sapte luni ale anului

In primele sapte luni ale anului curent, resursele de energie primara au crescut cu 3,2%, iar cele de energie electrica au crescut, fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu 6,9%, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Comenzile din industrie au crescut in primele sapte luni cu 3,9%, iar cifra de afaceri a urcat cu 2,7%

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 3,9% in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cifra de afaceri din industrie pe total a avansat cu 2,7%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

INS: Constructiile au crescut, in primele sapte luni, cu peste 11% fata de perioada similara din 2014

Volumul lucrarilor de constructii a crescut, in primele sapte luni ale acestui an, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 11,3%,.

Exporturile au crescut cu 5,9%, iar importurile cu 7,0%, in primele sapte luni ale anului

In primele sapte luni ale anului, exporturile FOB au insumat 32072,4 milioane euro, iar importurile CIF au totalizat 36007,5 milioane euro, conform datelor puse la dispozitie de Institutul National de Statistica INS).

Deficitul balantei comerciale s-a adancit in primele sapte luni, pana la aproape 4 miliarde euro

Exporturile au insumat in primele sapte luni 32,07 miliarde euro, iar importurile au totalizat 36 miliarde euro, astfel ca deficitul balantei comerciale s-a plasat la circa 3,93 miliarde euro, in crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului.

Deficitul comercial al Romaniei a urcat cu 16% in primele sapte luni, pana la 4 miliarde euro. Importurile cresc mai repede decat exporturile

Exporturile totale ale Romaniei au insumat in primele sapte luni 32,07 miliarde euro, iar importurile au ajuns la 36 miliarde euro, astfel ca deficitul balantei comerciale s-a plasat la circa 3,93 miliarde euro, in crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor INS.

Comenzile noi din industria prelucratoare, mai mari cu 3,9% in primele sapte luni ale anului

Comenzile noi din industria prelucratoare au urcat, in termeni nominali, cu 3,9%, in primele sapte luni ale anului in curs, raportat la perioada similara din 2014, acestea inregistrand o crestere si in iulie 2015, atat fata de luna precedenta, cu 1,8%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent, cu 13,3%, potrivit datelor Institutului National de Statistica remise azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )