Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cresterea economica e cea mai mare din 2008 incoace, dar nu se simte

Adevărul Adevărul,
Cresterea economica e cea mai mare din 2008 incoace, dar nu se simte

Cresterea economica din acest an va fi cea mai mare din ultimii cinci ani, dar nu se simte in economie, considera Cristian Ionescu, country manager la Expense Reduction Analysts. continuă pe Adevărul

CEA MAI MARE ambarcatiune din lume este mai mare decat Empire State Building

Cea mai mare ambarcatiune din lume se numeste Prelude si tocmai a plecat din Coreea de Sud. Aceasta are circa 480 de metri lungime si este ceva mai mare decat Empire State Building, una dintre cele mai inalte.

ANAF ramburseaza cea mai mare valoare a TVA din 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in luna decembrie, 1. 565,02 milioane de lei, cea mai mare valoare a taxei pe valoarea adaugata TVA) din acest an, anun and ta un comunicat remis astazi redac and tiei.

Heidi, Santal si Zewa, marcile in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere

Heidi detine prima pozitie printre marcile de bunuri de larg consum in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere, fiind urmata de Santal si Zewa, conform studiului GfK National Brands and Private Labels Drivers.

Este cea mai mare transformare fizica pe care a reusit-o chirurgia estetica. Acum nu mai arata decloc asa

Visul ei a fost mereu sa arate ca papusile pe care le avea in colectia ei de cand era copil. Asa ca a strans bani, iar vizita la medicul estetician a fost un vis devenit realitate. Viata ei s-a transformat.

FOTO: Militari Residence Wellness, cel mai mare club de wellness din Bucuresti.

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, a inaugurat cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4. 600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic si fitness, saloane pentru masaj si kinetoterapie, sauna, apartamente cu jacuzzi si sauna private, jacuzzi si cabinete de nutritie, scanare si evaluare metabolica. Clubul isi propune sa se .

Business report: Jonglerii cu creditele neperformante, pe banii deponentilor; De ce a ajuns Brasovul cel mai mare nod rutier; Cinci piedici puse in calea Dacia si Ford

Reteta-surpriza. Cum au ajuns somerii de la Nokia o poveste de succes. 83 la suta din fostii angajati de la fabrica de telefoane de la Jucu si-au gasit noi locuri de munca. Desi pare incredibil, modul in care mai multi someri din Romania s-au recalificat profesional, cu ajutorul banilor europeni, a ajuns un model pentru Uniunea Europeana. Cresterea pe 2013 - peste asteptari si va incurca cresterea pe 2014. Data fiind majorarea PIB cu 2,7% in termeni reali pe primele noua luni ale anului in curs, pentru a obtine rezultatul final de 2,2%, avut in vedere de Guvern si de institutiile internationale, ar mai fi nevoie doar de un avans de 1,2% in termeni trimestru IV, suficient pentru a se realiza cresterea economica scontata.

Cresterea economica a Japoniei, franata de reformele agresive ale guvernului.

Programul agresiv de reforma economica implementat de primul ministru conservator al Japoniei, Shinzo Abe, de cand a preluat puterea, in decembrie 2012, nu a fost suficient pentru a mentine cresterea economica, informeaza cotidianul spaniol, El Mundo. In intervalul iulie-septembrie, PIB a tarii a scazut de la 1,9%, cat era in trimestrul anterior, la 1,1%, conform datelor oficiale ale guvernului de la Tokyo. Rezultatul a surprins analistii, care se asteptau la o crestere cu circa o jumatate de .

Bebe s-a facut mare. Povestea jucatoarei de 19 ani, cea mai buna handbalista a Romaniei contra Tunisiei

Gabriela Perianu, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a partidei Romania Tunisia, scor 27-17. Ea locuieste si acum in cartierul brailean Radu Negru,.

Povestea jucatoarei Gabriela Perianu, care la 19 ani a fost desemnata cea mai buna handbalista a Romaniei contra Tunisiei

Gabriela Perianu, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a partidei Romania Tunisia, scor 27-17. Ea locuieste si acum in cartierul brailean Radu Negru,.

Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii.

Noaptea de marti spre miercuri a fost cea mai geroasa de pana acum. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat -21 de grade. La Toplita s-au inregistrat -19 grade, iar la Joseni -17 grade. In Bucuresti s-au inregistrat -10 grade Celsius. Din cauza zapezii si a viscolului, zeci de oameni au ramas izolati. Probleme au fost in trei sate si un oras din judetul Alba, informeaza B1TV. Au fost probleme si pe drumul E 576.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )