Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Hotnews Hotnews,
 Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, joi, in nume personal, la o conferinta economica Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR), citat de Agerpres. 'O sa va dau un exemplu despre ce inseamna discursul public dupa ureche. Se doreste trecerea Legii Bancii Nationale prin Parlament care sa abroge un articol, pentru ca Banca Nationala, zic initiatorii, sa nu mai manipuleze LIBOR-ul. Pai, daca Banca Nationala este atat de tare incat sa manipuleze LIBOR-ul, atunci sa lasam acea prevedere, sa nu luam acest drept institutiei. Riscul major este ca aceasta Lege nu exista, de fapt. Trebuie sa incepem sa vorbim pe intelesul oamenilor. Legea Marii Prudente trebuie sa se adreseze intregii tari. Dezbaterea publica a esuat pentru a fost intoarsa pe toate partile si s-a spus ca Banca Nationala ar fi deasupra Guvernului, Parlamentului, deasupra cerului, considera Vasilescu. continuă pe Hotnews

Romania are o crestere economica nesustenabila

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, astazi, in nume personal, Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dean Thompson: Acordul TTIP ar fi un motor pentru cresterea economica si competitivitate

Acordul de Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP) ar fi un motor pentru cresterea economica si competitivitate atat in SUA, cat si in Uniunea Europeana, a afirmat miercuri adjunctul sefului Misiunii diplomatice a SUA la Bucuresti, Dean Thompson, la dezbaterea Acordul de Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii si impactul asupra Romaniei, organizata la Parlament de Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputatilor.

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

Aproape 500 de milioane de euro pentru eficienta energetica a cladirilor publice din Romania

439 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala sunt alocatieficientei energetice a cladirilor publice din Romania in cadrul Programului Operational Regional si este decizia su.

Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Aradeanul Florin Farcasiu este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. Acesta conduce destinele comunei Tirnova de mai bine de 26 de ani, iar in data de 5 iunie a fost ales pentru al saptelea mandat de primar.

Vrei sa stii cat de aglomerat este la granita? Acceseaza aplicatia online unde poti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania

Politia de Frontiera a lansat o aplicatie unde puteti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania. Aplicatia on-line prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de.

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

CNA: Altex nu mai poate folosi in reclamele radio si TV sloganul Cel mai mic pret din Romania

Altex si Media Galaxy nu mai au voie in reclamele radio si TV cu sloganurile Cel mai mic pret din Romania si Cea mai variata gama de produse din Romania. Decizia a.

12 banci din Romania, atacate cibernetic

Virusi informatici dedicati serviciilor bancare au fost configurati sa fie utilizati si pe piata din Romania, a spus, Catalin Patrascu, Sef Serviciu Securitate Informatica si Monitorizare, CERT-RO.

Cutremur in domeniul bancar: BCR este anchetata pentru spalare de bani

Banca Comerciala Romana BCR) este anchetata pentru spalare de bani. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, informeaza B1 TV. Instanta a decis ca urmare a unei plangeri, sa transmita.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )