Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cresterea salariala in companiile din Republica Moldova este in medie de 6,4% in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea salariala in companiile din Republica Moldova este in medie de 6,4% in acest an

Salariile brute in randul companiilor din Republica Moldova au crescut in medie cu 6,4% in acest an, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell Moldova 2019 realizat de PwC, care arata ca majorarea salariala raportata pentru 2019 se situeaza usor sub nivelul de 6,82% estimat pentru acest an de catre companiile respondente. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU: Cresterea salariala in companiile din Republica Moldova este in medie de 6,4% in acest an

Salariile brute in randul companiilor din Republica Moldova au crescut in medie cu 6,4% in acest an, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell Moldova 2019 realizat de PwC, care arata ca majorarea salariala raportata pentru 2019 se situeaza usor sub nivelul de 6,82% estimat pentru acest an de catre companiile respondente.

Peste 43 de mii de romani din Republica Moldova au votat la alegerile prezidentiale

Peste 43 de mii de cetateni romani din Republica Moldova au votat la alegerile prezidentiale din Romania, arata datele Biroului Electoral Central al Romaniei, citat de IPN.

Cum incearca premierul Maia Sandu sa depaseasca criza politica din Republica Moldova: Legea Procuraturii ar urma sa fie trimisa spre expertizare la Comisia de la Venetia,

Incercand sa depaseasca impasul politic de la Chisinau, premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a propus luni liderilor PSRM ca Legea Procuraturii, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, sa fie.

REPUBLICA MOLDOVA: Socialistii au depus o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Maia Sandu

Socialistii din Republica Moldova au inaintat o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Maia Sandu, pe motiv ca proiectul privind legea procuraturii propus de actualul guvern ar fi neconstitutional si ar contraveni normelor internationale, informeaza Radio Chisinau si Agora. md.

Haos in Republica Moldova. Socialistii au depus o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Maia Sandu

Socialistii din Republica Moldova au inaintat o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Maia Sandu, pe motiv ca proiectul privind legea procuraturii propus de actualul guvern ar fi neconstitutional si.

Republica Moldova: Motiune de cenzura impotriva Guvernului Maia Sandu

Socialistii din Republica Moldova au inaintat o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Ma.

DIASPORA VOT REPUBLICA MOLDOVA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Republica Moldova

DIASPORA VOT Republica Moldova Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. S-au deschis sectiile de vot in Republica Moldova

in Republica Moldova, vineri, la ora 12,00 ora locala, au fostdeschise sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale. in premiera, romanii de dincolo de granite au la.

Dinu Zamfirescu (CNSAS): Romania trebuie sa isi creeze singura circumstantele reunificarii cu Republica Moldova Ce le-a transmis fostul detinut politic cetatenilor moldoveni

Romania trebuie sa isi creeze singura circumstantele, care sa faca posibila o reunire cu Republica Moldova, considera fostul detinut politic Dinu Zamfirescu, membru al Consiliului National pentru Studierea Ar.

TVR ar putea emite in toata Republica Moldova, si nu numai pe circa 70% din teritoriu ca in prezent SRTv va face toate demersurile pentru recuperarea frecventei nationale retrase abuziv in 2007

TVR Moldova ar putea emite pe intreg teritoriul Republicii Moldova, si nu pe o portiune de aproximativ 70% cum se intampla in prezent. Vestea vine in contextul Consiliul de Administratie al Societatii Romane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )