Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cresteti durata de viata a anvelopelor si protejati-le cat mai bine!

Auto Ro Auto Ro,
Cresteti durata de viata a anvelopelor si protejati-le cat mai bine!

O componenta extrem de importanta a masinii o reprezinta anvelopele, care sunt principalele responsabile atat de un drum parcurs in siguranta, cat si de o functionare optima a masinii conduse. continuă pe Auto Ro

MAGAZIN De ce nu cad norii pe Pamant, daca sunt plini de apa? Ebola vs alti virusi (infografic). Societatile dominate de femei sunt la fel de violente. Cat mai costa un elefant? Cu Premiul Nobel prin securitatea aeroportului.

Sa nu ne facem iluzii: societatile dominate de femei sunt la fel de violente, spun cercetatorii. Dar stati, asta nu e tot!, vorba reclamelor. Alte studii arata capersoanele care nu sunt intr-o stare psihica stralucita, petrec mai mult timp pe Facebookca sa vada cum moare si capra vecinului. Altfel spus, cauta pe altii MAI nefericiti, pentru ca, in raport cu acestia, sa se simta mai bine. Ca de obicei, lista completa a articoleloro gasiti aici. Mai jos, o selectie de texte numai bune pentru cafeaua de dimineata. Lectura placuta!.

Traian Basescu: Serviciile secrete au devenit extrem de puternice si tentatia oricarui serviciu e sa acapareze cat mai multa influenta. Controlul parlamentar, foarte slab, trebuie regandit

Presedintele Traian Basescu a avertizat ca, in prezent, controlul parlamentar asupra serviciilor de informatii este foarte slab si a cerut ca, imediat dupa alegerile prezidentiale, sa se gandeasca un sistem mult mai complex de control, care sa fie adaptat capacitatii formidabile pe care au dobandit-o SRI si SIE sub mandatul sau.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )